Life

Zodia Pești în luna iulie 2022. Momente de neuitat pe plan sentimental

Zodia Pești va avea parte de momente de neuitat în luna iulie 2022. Pe plan sentimental, apar o serie de situații favorabile, mai ales în cazul celor indeciși.
04.07.2022 | 16:00
Zodia Pesti in luna iulie 2022 Momente de neuitat pe plan sentimental
Zodia Pești. Foto: nypost.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Pești, luna iulie 2022 va fi una excepțională. Toate lucrurile se vor așeza, exact așa cum și-ar fi dorit.

Zodia Pești în luna iulie 2022

În prima jumătate a lunii lui Cuptor, Peștii pot lua decizii majore din punct de vedere profesional. Mulți dintre acești nativi vor să activeze în domenii în care până acum nu și-au încercat deloc norocul.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 iulie 2022, nativii de apă se organizează mai bine ca niciodată. Dau dovadă de mobilizare și de o ambiție cum rar s-au mai văzut. Au norocul de a avea aproape persoane care știu cum să îi ghideze, oameni care își doresc cu adevărat să îi ajute.

Peștii se deschid ceva mai mult la noi relații profesionale. Nu mai au reticențele de altădată, mai ales că sunt dispuși să învețe. Acești nativi vor recunoaște care le sunt limitările, fără să le fie rușine că mai au de lucrat în primul rând la temperamentul lor.

ADVERTISEMENT

Și relațiile cu prietenii și cu rudeniile au aspecte favorabile. Peștii sunt mai prezenți în viețile celor dragi. Sunt gata să ajute pe oricine, inclusiv cu bani. La acest capitol, astrele le recomandă să nu se aventureze prea tare. Nu este o lună tocmai bună în care să arunce cu bani în stânga și în dreapta, chiar dacă sunt bine intenționați.

În a doua jumătate a lui iulie, vin câteva vești bune din partea lui Cupidon. Peștii care sunt momentan singuri își vor cunoaște marea iubire undeva spre final de lună, poate chiar în concediul de la mare, dacă au planificat așa ceva.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 7, 8, 10, 14, 18, 22 și 25 iulie 2022. Pe 7 și 8 s-ar putea să primească niște sume importante de bani.

Zilele de 10, 14 și 18 sunt foarte bune pentru negocierile pe care le duc la muncă. Își pot schimba statutul profesional. Zilele de 22 și 25 sunt perfecte pentru călătorit.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt doar două: 13 și 19 iulie. Ziua de 13 vine cu disensiuni, așa că ar face bine să stea departe de certuri. Oricât de tentați ar fi să răspundă anumitor atitudini, este cazul să se abțină.

Ziua de 19 iulie nu este una bună pentru investiții de niciun fel!

ADVERTISEMENT