Life

Zodia Pești în luna iunie 2021. Karma lovește din plin!

Zodia Pești va cunoaște în luna iunie 2021 ce înseamnă karma. Se va lovi de o serie de situații din care va învățat multe lecții de viață.
25.05.2021 | 18:30
Zodia Pesti in luna iunie 2021 Karma loveste din plin
Zodia Pești în luna iunie 2021. Foto: everypixel.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești va cunoaște în luna iunie 2021 efectele greșelilor pe care le-a făcut față de ceilalți. Karma își va arăta puterea, iar lucrurile s-ar putea complica mai ales pe final de lună.

Peștii au tot evitat să recunoască anumite comportamente, realități, lucruri pe care le-au făcut în secret. Unii au tăcut de rușine, alții din orgoliu.

ADVERTISEMENT

Ei bine, soarta nu stă pe loc, iar legile karmei funcționează întotdeauna. Peștii vor primi în perioada următoare o serie de lecții de viață din care vor avea de învățat cât pentru 10 ani de acum înainte.

Zodia Pești în luna iunie 2021

În prima jumătate a lunii iunie, nativii de apă vor fi supuși unor examinări dure din partea colegilor sau a membrilor familiei. Unii, cei care nu sunt sinceri, riscă să piardă anumite legături ori chiar locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Totul se va juca pe o singură carte pentru acești nativi, așa că trebuie să fie cu ochii în patru atât acasă cât și la muncă.

A doua jumătate a lunii iunie va fi una plină de provocări pentru Peștii care așteaptă niște răspunsuri cruciale. Unii s-ar putea să piardă anumite avantaje financiare sau materiale care le-au fost promise.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să se panicheze pentru nimic în lume, ci să se documenteze, eventual, mai mult asupra lucrurilor de care trebuie să se ocupe.

Zilele norocoase și mai puțin norocoase

Sfârșitul lunii iunie le va aduce anumite garanții legate de imaginea lor publică. Nativii de aer ar putea beneficia de niște oferte noi cu condiția să fie mai rezervați în exprimarea opiniilor de față cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

Așadar, luna iunie 2021 este pentru cei născuți sub acest semn zodiacal una plină de evenimente neplăcute la prima vedere, dar care îi vor pune pe drumul corect dacă știu cum să privească tot ce li se întâmplă.

Zilele norocoase în luna iunie pentru Pești sunt doar trei: 4, 13 și 22. În aceste trei zile sunt încurajați să se înconjoare de oamenii lor dragi, să se confeseze celorlalți. Sunt zile în care astrele le dau oportunitatea să își rezolve marile probleme sentimentale.

Zilele mai puțin norocoase sunt 6, 7, 8, 11, 13 și 25 iunie. În aceste zile, Peștii trebuie să se ferească să ia decizii bruște. Nu sunt zile potrivite pentru schimbări radicale ori insuficient rumegate.

 

ADVERTISEMENT