Life

Zodia Pești în luna mai 2022. Urmează o perioadă plină de revelații sentimentale

Zodia Pești va avea un mai 2022 plin de revelații sentimentale. Totul se schimbă în viața amoroasă a nativilor de apă. Aceștia au parte și de anumite provocări profesionale.
28.04.2022 | 11:08
Zodia Pesti in luna mai 2022 Urmeaza o perioada plina de revelatii sentimentale
Zodia Pești în luna mai 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Pești, luna mai 2022 va fi una extrem de interesantă din mai multe puncte de vedere. Din punct de vedere sentimental, Peștii își vor clarifica anumite dileme.

Zodia Pești în luna mai 2022

Prima jumătate a lui Cireșar va fi una glorioasă pentru cei care au început de curând o relație de iubire. Nativii de apă care sunt în continuare în căutarea sufletului pereche s-ar putea să întâmpine anumite dificultăți.

ADVERTISEMENT

Anumite regrete pot fi șterse cu totul din sufletul lor. Nativii de apă sunt pregătiți să învețe să iubească diferit, cu toate că la unele obiceiuri, obsesii nu pot renunța așa ușor.

Până pe 15 mai, acești nativi ar putea afla care sunt lucrurile pe care le pot accepta cu adevărat într-o relație de iubire și la ce nu pot renunța deloc.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii mai 2022, nativii de apă au parte de câteva provocări legate de muncă. Unii dintre ei pot porni tot felul de proiecte care mai de care mai ambițioase.

E posibil să se împrumute cu niște bani, căci nimic nu se poate realiza fără finanțare. Au parte de sprijin din partea celor din jur. Se pot asocia cu prieteni buni în afacerea pe care o vor demara cu entuziasm.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 6, 7, 10, 19, 22, 24 și 27 mai 2022. Pe 6 și 7 mai, Peștii au parte de clipe romantice. Cei singuri își pot întâlni marea iubire.

Zilele de 10, 19 și 22 sunt benefice pentru cei care aleg să călătorească în afara granițelor. Data de 27 mai vine cu multe provocări pozitive, cu forță și energie pentru muncă.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 13, 15, 21 și 23 mai. Pe 13 și 15 se pot isca anumite certuri în familie. Peștii nu sunt foarte politicoși și nu au răbdare să asculte nemulțumirile celorlalți.

Pe 21 și 23 mai, acești nativi au nevoie de mai multă răbdare în relațiile colegiale. Apar mici tensiuni la locul de muncă. Așadar, atenție la neatenție!

ADVERTISEMENT