Life

Zodia Pești în luna octombrie 2021. Perioadă bună pentru împăcări

Zodia Pești va avea un octombrie 2021 bun pentru a cădea la pace cu cei din jurul lor. Este o lună de vindecare spirituală.
27.09.2021 | 18:30
Zodia Pesti in luna octombrie 2021 Perioada buna pentru impacari
ADVERTISEMENT

Zodia Pești are un octombrie 2021 plin de momente importante, de oportunități pentru a-și rezolva în primul rând problemele sufletești.

Prima jumătate a lunii octombrie 2021 va fi una numai bună pentru Peștii care așteaptă de ceva vreme niște răspunsuri de care depinde viitorul lor profesional.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 octombrie, Peștii pot semna niște contracte avantajoase din punct de vedere financiar. Se vor face remarcați la noul loc de muncă, iar ideile lor vor avea ecou.

Zodia Pești în luna octombrie 2021

Toate astrele vor fi de partea celor care vor reuși să dovedească faptul că doar prin muncă pot avea reușite serioase.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă sunt extrem de bine pregătiți pentru ceea ce va urma, însă le lipsește uneori curajul de a se poziționa ferm la serviciu.

În a doua jumătate a lunii, acești nativi au ocazia să cadă la pace cu oamenii cu care nu erau în relații foarte bune în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Vor îngropa securea războiului cu persoane pe care poate că nu au avut răbdare nici măcare să le asculte.

Peștii devin mai deschiși la dialog și sunt din ce în ce mai implicați în activitățile cu prietenii și familia.

ADVERTISEMENT

Pentru nativii de apă, a doua parte din lună este una excelentă și sub aspect sentimental. Cei care au trecut recent printr-o despărțire s-ar putea să își întâlnească sufletul pereche.

Totul se va schimba în bine pentru ei din punct de vedere amoros și vor reuși să se concentreze mai bine pe ce își doresc cu adevărat de la o relație.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Pești sunt 8, 10, 14, 19 și 23 octombrie. Pe 8 și 10 pot rezolva câteva probleme de natură birocratică. Sunt zile cu alergătură multă, dar zile bune sub aspect astrologic.

14 și 19 octombrie sunt două date în care Peștii pot închide anumite capitole dureroase ale trecutului lor. Se vor revedea cu niște oameni la care țin, dar cu care nu au mai păstrat legătura.

Pe 23 octombrie, nativii de apă vor face față unor situații complexe la locul de muncă. Se vor face remarcați de la prima oră a zilei.

Zilele ghinioniste sunt 15, 20, 21, 27 și 30 octombrie. Pe 15 și 20 octombrie este recomandat să nu facă investiții mari dacă nu sunt foarte convinși.

21, 27 și 30 octombrie 2021 sunt zile nepotrivite pentru cei care au drumuri lungi de făcut. Nu sunt zile bune nici pentru discuții în contradictoriu.

 

ADVERTISEMENT