Life

Zodia Pești în luna octombrie 2022. Nativii de apă își descoperă menirea

Cum va fi luna octombrie pentru zodia Pești? A zecea lună a anului 2022 se anunță una foarte bună pentru nativii de apă.
22.09.2022 | 13:29
Zodia Pesti in luna octombrie 2022 Nativii de apa isi descopera menirea
Zodia Pești în luna octombrie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești are parte de o serie de clipe deosebite în luna octombrie 2022. E o perioadă excelentă mai ales pe plan spiritual. Nativii de apă își vor descoperi menirea, vor afla care sunt punctele lor forte, unde pot plusa mai mult în viață.

Zodia Pești în luna octombrie 2022

Pentru acești nativi, urmează tot felul de provocări, de situații în care pot demonstra ce abilități ascunse au. Toată luna e despre ei. Îi vor atrage pe toți cei din jur ca un magnet. Vor da dovadă de foarte multă ambiție și de ingeniozitate.

ADVERTISEMENT

Peștii reușesc să surprindă chiar și fără să facă mare tam-tam cu acțiunile lor. În prima parte a lunii, de pildă, acești nativi le vor da ocazia celor din jur să îi cunoască așa cum n-au mai făcut-o niciodată.

Nativii de apă vor fi ceva mai deschiși, mai sinceri cu ceilalți, dispuși să transmită cele mai intime lucruri despre ei. Peștii vor ajunge la concluzia că e cel mai bine să fie transparenți, după ce în ultimele luni s-au lovit de tot felul de interpretări din cauza faptului că nu comunicau prea mult.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

În a doua jumătate a lunii octombrie, Peștii bifează și câteva succese materiale. Se pot îmbogăți dacă se asociază cu cine trebuie. Unii își pot cumpăra lucruri de valoare. Au noroc să prindă oferte bune la gadgeturi, dacă sunt pasionați de așa ceva. Femeile născute în Pești își pot mări garderoba!

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 6, 9, 10, 15, 19, 20, 24 și 29 octombrie 2022. Zilele de 6 și 9 vin cu revelații spirituale pentru ei. Pe 10, 15 și 19 octombrie întâlnesc oameni extraordinari, de la care au foarte multe de învățat. 20, 24 și 29 sunt zile bune din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste pentru Pești sunt 13, 17 și 26 octombrie. Aceste trei date ale lunii pot aduce conflicte cu cei apropiați și anumite situații complicate în familie. Dacă acționează cu prudență, orice scandal poate fi evitat!