Life

Zodia Pești în toamna anului 2021. Octombrie de vis, noiembrie de coșmar

Zodia Pești va fi în toamna anului 2021 bucuroasă, dar va avea și momente de cumpănă. Iată previziunile pe următoarele 3 luni!
19.08.2021 | 17:30
Zodia Pesti in toamna anului 2021 Octombrie de vis noiembrie de cosmar
Zodia Pești în toamna anului 2021. Foto: audible.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodia Pești are în toamna anului 2021 tot felul de momente, de suișuri și coborâșuri dintre cele mai neașteptate. Nativii de apă trebuie să se pregătească pentru o toamnă în care nu se vor plictisi deloc.

Peștii încep toamna cu tot felul de alergături. Vor fi în centrul atenției căci de ei depinde rezolvarea unei probleme importante pentru familie.

ADVERTISEMENT

Cu inteligență și răbdare vor reuși să scoată lucrurile la liman. Prima jumătate a lunii septembrie le pune mintea la contribuție și vor da dovadă de multă pregătire mai ales în ce privește jonglarea cu anumite informații oficiale.

Zodia Pești în toamna anului 2021

În a doua jumătate a lunii, mulți Pești se gândesc la vacanțe. Nu e exclus să plece undeva cu familia. Chiar le este recomandat să mai rupă din rutină și să viziteze locuri noi, să cunoască culturi și tradiții interesante.

ADVERTISEMENT

Prin călătorie, Peștii se pot detașa cel mai bine de necazuri și își pot încărca bateriile cât pentru tot restul lunii.

Octombrie se anunță a fi o lună de vis pentru acești nativi. Stau excelent la capitolul profesional și se concentrează foarte mult pe făcut bani.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă sunt foarte dedicați muncii lor și reușesc să se impună, mai ales că ideile pe care le au se dovedesc a fi productive.

Peștii care sunt singuri pot cunoaște pe cineva cu totul special în a doua jumătate a lunii octombrie. Din 15.10 încolo, pentru ei se deschid tot felul de oportunități fie pentru o relație de lungă durată, fie pentru o prietenie ceva mai specială.

ADVERTISEMENT

Trecutul bate la ușă în luna noiembrie

Noiembrie este luna în care toate lucrurile bune încep să se termine. Parcă totul se răstoarnă cu capul în jos și trebuie să investigheze de ce.

În primul rând, vor avea de suferit Peștii care au neglijat problemele celor din jur și cei care au fugit de anumite responsabilități ce implicau biocrație multă.

În al doilea rând, apar tot felul de datorii karmice mai vechi sub felurite căi. În cazul unor Pești, e posibil să se întâlnească deloc întâmplător cu dușmani vechi, de care au și uitat.

Pentru alți Pești, se pot reîntoarce în viața lor prieteni pe care îi considerau pierduți și care vin de data asta cu reproșuri ori chiar o fostă iubire cu care lucrurile s-au încheiat prost.

 

ADVERTISEMENT