Life

Zodia Pești în vara anului 2021. Luna august vine cu surprize incredibile

13.05.2021 | 12:59
Zodia Pesti in vara anului 2021 Luna august vine cu surprize incredibile
Zodia Pești în vara anului 2021. Foto: Fine Art America
ADVERTISEMENT

Zodia Pești are parte de surprize uriașe în vara anului 2021, momente de renaștere în special din luna august. Până atunci acești nativi vor trece prin foc și furtună, căci lunile iunie și iulie nu sunt tocmai grozave.

Pentru Pești, primele două luni ale verii vor fi despre cunoașterea de sine, despre accelerarea anumitor activități pentru a nu rămâne în urma celorlalți.

ADVERTISEMENT

Au de trecut tot felul de teste, de examinări și este o perioadă complicată mai ales pentru cei care studiază, care se pregătesc pentru o anumită meserie.

Zodia Pești în vara anului 2021

Concentrarea trebuie să fie punctul lor forte pentru a trece cu bine peste anumite obstacole, având în vedere că lucrurile se schimbă de la o zi la alta în epoca în care trăim.

ADVERTISEMENT

Luna iunie va fi una dificilă pe plan sentimental, iar problemele de acasă s-ar putea răsfrânge asupra planurilor lor profesionale. Nativii de apă trebuie să învețe să delimiteze viața de familie de viața de la locul de muncă.

Ei tind să ducă problemele de acasă la serviciu și viceversa, fapt pentru care se trezesc mereu într-un cerc vicios, într-o continuă degringoladă nereușind să rezolve nici măcar una dintre problemele cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii iunie este una în care trebuie să fie atenți la acte și la drumuri. Să nu se aventureze în drumuri lungi și să fie extrem de atenți la ce hârtii semnează căci unele documente sunt pline de capcane.

În luna iulie descoperă trădătorii din viața lor

Luna iulie este și ea dificilă, dar de data aceasta în planul prieteniilor. Peștii vor afla care sunt oamenii care i-au trădat și vor lua decizii importante în acest sens.

ADVERTISEMENT

Poate că răzbunarea nu este o soluție, deși va fi primul lor impuls, dar cert este că trebuie să rupă pisica în două și să scape de anumite persoane toxice din jurul lor.

Luna august vine cu surprize din partea astrelor, unele mai îmbucurătoare ca altele. Au succes la bani și încep să se așeze din punct de vedere emoțional.

Peștii care sunt singuri s-ar putea să cunoască pe cineva în perioada următoare, cel mai propice interval pentru dragoste fiind cuprins între 10 și 19 august.

 

ADVERTISEMENT