Life

Zodia Pești la tinerețe și la bătrânețe. Ce îi este scris în stele

27.10.2020 | 15:35
Zodia Pesti la tinerete si la batranete Ce ii este scris in stele
Zodia Pești. Foto: indiatvnews.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești, una din cele mai sensibile și veșnic puse pe harță din horoscop, diferă destul de mult din punct de vedere comportamental la bătrânețe față de cum este la tinerețe.

Cei născuți sub acest semn de apă au un orgoliu nemăsurat și nu sunt înțeleși de toți. Le este scris în stele să își urmeze visele fără să țină cont de nimic și asta pentru că Peștii trebuie să se obișnuiască încă din tinerețe să înoate în ape tulburi.

ADVERTISEMENT

Poate tocmai de aceea la maturitate unii Pești pot părea insensibili sau nepăsători față de problemele celor din jurul lor, căci ei sunt deja căliți și au trecut prin anumite etape astfel încât ajung să fie greu de impresionat, indiferent de dramă.

Zodia Pești, în tinerețe

În tinerețe, Peștii sunt ceva mai dezinvolți, mai săritori, mai implicați în relațiile interumane și țin foarte mult la ideea de a-și întemeia o familie.

ADVERTISEMENT

Ajunși la maturitate, Peștii devin tot mai sensibili, mai încrâncenați și își dau seama cumva că viața nu i-a pregătit pentru bătrânețe.

Peștilor le este cel mai frică de bătrânețe și de moarte, iar de la 50 de ani încolo încep să își pună tot felul de întrebări și devin din ce în ce mai timorați, ajungând să se teamă chiar și de propria lor umbră.

ADVERTISEMENT

Teama de bătrânețe și de moarte îi poate băga în depresie

De asta le este recomandat Peștilor să își întemeieze o familie cât mai repede pentru ca la bătrânețe să nu fie singuri, să nu aibă gânduri triste, căci dacă sunt lăsați singuri, acești nativi de apă pot face gesturi necugetate.

Așadar, Peștilor le este scris în stele să își urmeze visele, însă să nu uite niciodată că familia este sursa lor de energie, locul de unde își pot extrage toată pozitivitatea de care au nevoie atunci când se află într-un moment prost al vieții. Oricât de mult ar masca, sensibilitatea lor va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu.

ADVERTISEMENT