Life

Zodia Pești în luna decembrie 2021. Dispar o serie de griji

Zodia Pești va avea în luna decembrie 2021 liniștea pe care o căutau de multe luni. Vor dispărea o serie de griji din calea lor și vor reînvăța să se bucure de lucrurile frumoase ale vieții.
23.11.2021 | 11:25
Zodia Pesti in luna decembrie 2021 Dispar o serie de griji
Zodia Pești în luna decembrie 2021. Foto: pairedlife.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești scapă de multe bătăi de cap în luna decembrie 2021. Nativii de apă reușesc să se repună  pe picioare mai ales din punct de vedere financiar.

Peștii care căutau acel echilibru în ultimele luni, îl vor regăsi în sfârșit. Vor avea norocul să fie înconjurați de persoanele potrivite.

ADVERTISEMENT

Sfaturile pe care le primesc îi ajută să se ridice și să îndrăznească mai mult în sfera profesională. În prima jumătate a lunii decembrie, Peștii își achită anumite datorii care atârnau greu de capul lor și provocau un stres continuu.

Zodia Pești în decembrie 2021

Până pe 15 deceluna mbrie, acești nativi reușesc să fie la zi cu toate ratele, iar de unele credite scapă definitiv. Profitând de asta, mulți Pești își vor achiziționa tot felul de lucruri și vor face cadouri celor dragi.

ADVERTISEMENT

Vor simți nevoia să sărbătorească în felul lor faptul că nu vor mai avea pe umeri povara banilor. Tot până la jumătatea lunii, Peștii care au trecut recent printr-o despărțire dureroasă vor cunoaște pe cineva cu care, pentru început, leagă o frumoasă prietenie.

Nativii de apă vor să ia lucrurile treptat, căci după ce s-au fript cu ciorba, acum suflă și-n iaurt.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii decembrie, Peștilor li se arată oportunități noi în câmpul munii. Cei nemulțumiți de actualul job pot începe treaba într-un colectiv mai prietenos, la un loc de muncă mai bine plătit.

Unii Pești s-ar putea să se descurce pe cont propriu, în sensul că își vor deschie o afacere proprie. Haideți să vedem care sunt zilele norocoase și cele ghinioniste pentru nativii de apă.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Pești sunt 6, 7, 14, 24 și 27 decembrie. Pe 6 și pe 7 decembrie 2021, Peștii scapă de datoriile care le provocau numai dureri de cap. În aceste zile pot veni, în schimb, bani pentru ei dintr-o sursă neașteptată.

Pe 14 decembrie, Peștii cunosc pe cineva special, cineva care le intră la suflet repede. 24 și 27 decembrie sunt două date importante pentru ei. Vor petrece de sărbători alături de prieteni și de familie, așa cum doar ei știu cel mai bine.

Zilele ghinioniste sunt 9, 13, 15, 26 și 30 decembrie. Pe 9 și 13, Peștii ar fi bine să evite să arunce banii pe lucruri de care nu au nevoie urgent.

Pe 15 și 16 decembrie, astrele le arată o cale bătătorită cu multe obstacole. Asta înseamnă că dacă au programat un drum lung cu mașina, ar fi bine să anuleze acea plecare.

Unele persoane din familie îi pot provoca la discuții pe teme sensibile în zilele de 26 și 30 decembrie. Este bine să încerce să fie neutri, să nu se înflăcăreze prea tare, mai ales pe subiecte politice.

ADVERTISEMENT