ADVERTISEMENT
Life

Zodia Pești și compatibilitățile anului 2021. Cu cine va fi la cuțite încă de la 1 ianuarie

Autor: Dan Suta | 30.12.2020 | 10:20
Zodia Pești și compatibilitățile anului 2021. Cu cine va fi la cuțite încă de la 1 ianuarie
Zodia Pești. Foto: astrologybay.com

Zodia Pești va avea parte de un 2021 extrem de ciudat din punct de vedere al relaționării. Aproape cu nimeni nu se va înțelege, așa că trebuie să știe din startul acestui horoscop special al compatibilităților că 2021 va fi mai degrabă o lecție de viață decât un an bun.

ADVERTISEMENT

Peștii vor avea relații speciale doar cu anumite persoane din zodiac. La capitolul conflicte, au o listă lungă de combătut.

Compatibilitate bună cu: Vărsătorul. Dacă vorbim despre o relație amicală, bună, fără mari disensiuni, aceasta este cu nativul de aer.

ADVERTISEMENT

Zodia Pești și compatibilitățile anului 2021

Peștii și Vărsătorii vor avea o relație foarte bună câtă vreme se limitează la muncă și nu trece de granița intimității fiecăruia, căci nici unul, nici celălalt nu suportă să fie invadat sufletește.

Compatibilitate foarte bună cu: Rac, Scorpion și Săgetător. Cu Racii și Scorpionii se vor înțelege cel mai bine în anul 2021, iar o relație de iubire formată între un nativ Pești și Scorpion ar putea fi marea surpriză, pentru că cei născuți în aceste zodii care se căsătoresc în anul ce vine vor avea o căsnicie fericită până la adânci bătrâneți.

ADVERTISEMENT

Peștii nu se vor înțelege cu 7 semne zodiacale!

Relația surprinzător de bună cu Săgetătorii este un alt punct important și putem spune doar că amândoi ajung la maturitatea necesară pentru a avea un dialog civilizat, compasiune, ba chiar ajung să se placă reciproc.

Compatibilitate rea cu: Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță și Capricorn. Da, ați citit foarte bine! Peștii nu se vor înțelege absolut deloc cu mai mult de jumătate din semnele astrologice ale zodiacului european.

ADVERTISEMENT

Din fiecare conflict Peștii vor avea ceva de învățat. Din relația rea cu Berbecii vor trebui să învețe că nu sunt ei buricul pământului, din cea cu Taurii că uneori se laudă mai mult cu munca decât muncesc, din cea cu Gemenii că minciuna are picioare scurte, iar din relația cu Leii că nu trebuie să mai facă rău gratuit nimănui și că asta nu e o formă de distracție cum au crezut.

Cu Fecioarele, Balanțele și Capricornii nu se vor înțelege, de asemenea, pentru că acești trei nativi se prind din prima de intențiile reale din spatele acțiunilor Peștilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!