ADVERTISEMENT
Life

Zodia Pești și karma vieții sale. Ce îi poate aduce nefericirea

Autor: Dan Suta | 28.04.2021 | 10:30
Zodia Pești și karma vieții sale. Ce îi poate aduce nefericirea
Zodia Pești

Zodia Pești este toată viața pe karma de ignoranță, fapt pentru care trebuie să facă o serie de reparații pentru a evita nefericirile. 

ADVERTISEMENT

Nativii de apă sunt în general destul de superficiali în felul în care abordează anumite probleme, chiar unele esențiale de care depinde nu doar destinul lor, ci și al celor din jur.

Karma de ignoranță se manifestă la nativii Pești mai ales în sectorul amoros. Pot fi extrem de imprudenți uneori cu persoana iubită și nu se arată total atașați față de valorile și principiile în care crede partenerul de viață, nici măcar nu încearcă să le înțeleagă.

Zodia Pești și karma de ignoranță

Peștii trebuie să fie mai implicați în relațiile personale, mai pregătiți pentru a accepta și a înțelege universul celuilalt pentru a evita dezamăgirile pe viitor.

ADVERTISEMENT

Acești nativi pot pierde momente frumoase din cauza ignoranței lor, mai ales că de multe ori se încăpățânează să creadă anumite lucruri fără să se documenteze suficient, fără să vadă esența lucrurilor.

Chiar dacă sunt destul de spirituali și pasionați de aspectele ezoterice ale vieții, Peștii tind de multe ori să se piardă în clișee, fapt pentru care li se recomandă să studieze intens lucrurile de care sunt interesați cu mai multă determinare și din mai multe unghiuri.

Acești nativi pot fi salvatorii tuturor dacă se implică sufletește pentru ceilalți

Peștii sunt considerați adevărați vindecători ai zodiacului. Ei pot face bine celor din jur cu o simplă atingere, îmbrățișare sau cu o vorbă bună spusă la momentul oportun, însă de multe ori nu vor să facă asta din lipsa de încredere pe care o au în oameni ori din cauza prejudecăților.

ADVERTISEMENT

Atunci când ai cucerit inima unui Pește, se poate spune că ți-ai făcut un prieten adevărat pe viață, dar până acolo te va supune multor teste pentru a vedea dacă poate să aibă încredere în tine sau nu.

Așadar, karma de ignoranță îi poate să piardă din vedere câteva aspecte importante care le pot aduce fericirea. Trebuie să nu se lase duși de val, de opinii generale, ci să-și construiască propria bază informațională.

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!