Life

Zodia Pești și latura sa ascunsă. Care este marele secret al acestui semn de apă

08.11.2020 | 16:37
Zodia Pesti si latura sa ascunsa Care este marele secret al acestui semn de apa
Zodia Pești. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodia Pești, una dintre cele mai greu de abordat dintre cele 12 semne ale horoscopului, are o serie de secrete pe care nu le știe nimeni, lucruri care ar putea explica mai bine comportamentul public.

Latura ascunsă a Peștilor este marcată de confuzii și nepricepere. Nu le place să se arunce în față, să riște cu alte cuvinte, așa că își plănuiesc atent fiecare pas, chiar dacă de multe ori se pierd în detalii – de aici și nepriceperea.

ADVERTISEMENT

Peștii nu vor recunoaște absolut niciodată când greșesc, iar dacă există cineva care le spune că sunt slab pregătiți sau dezinformați, pot fi răzbunători.

Zodia Peșți și latura lor ascunsă

Nu le convine să iasă cineva din cuvântul lor, chiar dacă de multe ori nici ei nu sunt tocmai siguri de ceea ce spun.

ADVERTISEMENT

Peștii au tendința să ducă totul la extreme și emit judecăți foarte ușor, fapt pentru care își fac foarte ușor inamici, să nu zicem chiar dușmani, deși ei așa îi văd pe toți cei care îi contrazic.

Nativii de apă țin cu adevărat doar la persoanele din familie, la copii și la partenerul de viață, iar pentru ei chiar sunt dispuși să facă sacrificii.

ADVERTISEMENT

Peșții sunt geloși și pot fi posesivi

În cele mai multe cazuri, Peștii se simt nesiguri, dar nu vor arăta niciodată această lacună a lor, lipsa de încredere în sine.

Peștilor le place să afle mereu lucruri noi și sunt într-o permanentă căutare a adevărului, doar că se precipită foarte repede și au de pierdut, căci odată ce îi etichetează pe cei din jur li se închid toate porțile.

ADVERTISEMENT

Pentru cei născuți sub acest semn de apă, lucrurile se complică mai ales dacă parteneul de viață le cere mai multă libertate. Cei mai nesiguri sunt pe relația lor, căci sunt persoane extrem de geloase, chiar și dacă nu au niciun motiv. E ceva ce nu vor putea schimba niciodată la felul lor de a fi, de a iubi, de a fi cu cineva.

 

ADVERTISEMENT