Life

Zodia Pești și provocările de care au parte în anul 2021. Ce le aduce noul an

28.12.2020 | 21:33
Zodia Pesti si provocarile de care au parte in anul 2021 Ce le aduce noul an
Zodia Pești și schimbările de care au parte nativii în anul 2021. La ce să se aștepte în noul an
ADVERTISEMENT

Anul 2021 este un an plin din foarte multe puncte de vedere, cu multe provocări, dar și cu nevoia de a căpăta înțelepciune, în ceea ce îi privește pe nativii din zodia Pești, care vor avea parte de multe schimbări pe majoritatea planurilor.

Anul care urmează să înceapă este un an alert, plin de multe surprize, iar semnele zodiacale trebuie să țină pasul cu schimbările majore ce se vor ivi în viața lor în decursul anului viitor.

ADVERTISEMENT

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Citește mai jos pentru a afla ce îi așteaptă pe nativii din zodia Pești.

Zodia Pești și provocările de care au parte în anul 2021. Ce le aduce noul an

Anul 2021 va fi complet diferit față de cel care urmează să se încheie, iar semnele zodiacale trebuie să se pregătească pentru o serie de schimbări neașteptate și să încerce să se adapteze situațiilor din mers.

ADVERTISEMENT

Schimbările majore care se vor produce începând cu anul următor vor avea loc până în anul 2025. Ulterior, se pare că urmează alți șapte ani în care lucrurile par să stagneze, iar schimbările vor înceta.

Peștii au un an sabatic mai ales pentru cei care rămân în România, dar și de un an în care vor să capete înțelepciune, să își facă ordine în gânduri și să se spiritualizeze.

ADVERTISEMENT

Nativii din zodia Pești vor căuta să se detașeze emoțional de anumite aspecte din viața lor și trebuie să înțeleagă cauzele lucrurilor și cum au ajuns în punctul în care se află în prezent. Vor scăpa de relații toxice și va fi un an de contemplare pentru ei, pentru a relua legătura cu latura lor spirituală.

Peștii vor căuta liniște în anul 2020 și vor încerca să se detașeze emoțional și sentimental, dorind să evite să se agite pentru aspecte minore. Nativii evită zgomotul, gălăgia și vor să ia mai mult contact cu sufletul lor.

ADVERTISEMENT