Life

Zodia Rac în dragoste. Cei născuți sub acest semn de apă sunt sensibili, dar foarte iubitori

12.08.2020 | 16:26
Zodia Rac in dragoste Cei nascuti sub acest semn de apa sunt sensibili dar foarte iubitori
Zodia Rac în dragoste. Sursa foto: astrolis.com
ADVERTISEMENT

Cei născuți în zodia Rac sunt extrem de sensibili, iar atunci când iubesc se dăruiesc cu totul. Trec foarte greu de despărțiri și sunt firi destul de geloase.

Zodia Rac în dragoste – particularități

Cum cuceresc Racii. Sunt romantici prin definiție, deci merg pe variantele clasice de cucerire a unei persoane.

ADVERTISEMENT

Femeile din Rac sunt ceva mai timide față de bărbați atunci când vine vorba de prima întâlnire. Bărbații fac în general primul pas și știu să cucerească o femeie din vorbe.

Au mereu texte la ei și știu cum să se facă plăcuți, apelând la tot felul de șiretlicuri, chiar de multe ori la victimizări vorbind despre experiențele dureroase prin care au trecut în viață.

ADVERTISEMENT

Bărbații Rac sunt mai docili, spre deosebire de femei

Racii, spre deosebire de alte zodii, impresionează prin emoție, nu prin amuzament.

Fidelitate. În relații, Racii sunt foarte fideli și țin foarte mult ca asta să fie ceva reciproc. Nu suportă ideea de a fi înșelați și suferă foarte mult dacă li se întâmplă asta.

Nativii de apă pot fi foarte ușor de doborât în urma unei decepții în dragoste, căci sunt predispuși la depresie, poate cel mai mult din toate semnele zodiacale.

ADVERTISEMENT

Gelozie. Persoane mai geloase și mai posesive ca Racii vei găsi foarte rar. Acești nativi sunt în stare de răzbunări urâte dacă simt că sunt călcați pe coadă.

Pe plan erotic, persoanele născute sub semnul guvernat de Lună sunt extrem de lente și de pasionale. Racii nu sunt adepții aventurilor de-o noapte.

ADVERTISEMENT

Ei nu prea pot face sex cu cineva dacă nu există niște sentimente puternice față de acele persoane. Sunt destul de conservatori în pat, însă dacă vorbim despre femeile Rac, ele sunt cele care vor să dețină controlul.

Bărbații se lasă mai ușor de dominat și sunt adevărați Don Juani în dormitor, cucerindu-le pe femei prin felul în care se pun la dispoziția lor.

ADVERTISEMENT