Life

Zodia Rac în iarna anului 2021-2022. Grijile devin istorie, începe perioada succesului

Zodia Rac are parte în iarna anului 2021-2022 de o descătușare a sentimentelor, de o reînviere spirituală.
27.10.2021 | 18:39
Zodia Rac in iarna anului 20212022 Grijile devin istorie incepe perioada succesului
Zodia Rac în iarna anului 2021-2022. Foto: besthqwallpapers.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Rac, iarna anului 2021-2022 este una destul de promițătoare. Multe dintre lucrurile pe care le credea imposibile vor deveni realitate, pas cu pas.

Racii vor fi în prima linie a șanselor către succes, în special la începutul lunii februarie. Până atunci, însă, trebuie să dea dovadă de multă perspicacitate, de prezență de spirit și inteligență.

ADVERTISEMENT

Racii se confruntă cu tot felul de momente interesante care ajută la evoluția lor spirituală, mai ales în lunile decembrie și ianuarie,

Zodia Rac în iarna anului 2021-2022

În luna decembrie, nativii de apă vor să îi facă fericiți pe cei din jurul lor. Pun la cale tot felul de surprize și sunt extrem de mulțumiți cu lucrurile cu care pot să surprindă.

ADVERTISEMENT

Nu se vor opri până când planurile lor nu vor ieși ca la carte. Se vor duce până în pânzele albe pentru ele. Destul de ambițioși și sensibili în același timp, nativii de apă vor reuși să îi surprindă plăcut pe cei din jur în luna cadourilor.

În luna ianuarie, Racii își vor restabili prioritățile în viață. Se vor concentra asupra dorințelor lor reale. Pun cap la cap niște informații pentru a merge la sigur în dezvoltarea unor proiecte personale și dau dovadă de multă iscusință.

ADVERTISEMENT

Nativii selenari se precipită de obicei atunci când fac alegeri din punct de vedere profesional. În ianuarie vor fi cei mai pragmatici cu putință.

Pentru Raci, prima lună a anului 2022 este una de redefinire a propriei lor esențe. Caută cu orice preț să se prezinte așa cum sunt ei, să dezvăluie profunzimea gândirii lor.

ADVERTISEMENT

Februarie, lună dedicată erotismului

Luna februarie aduce momente de vis din punct de vedere amoros. Racii sunt concilianți, plini de surprize și extrem de romantici.

Vor să le arate partenerului de viață că și ei pot fi maleabili și pot atrage prin candoare și renunțarea la comunicarea ermetică.

Sensibili, dar pasionali, Racii îi vor surprinde pe cei cu care împart habitatul cu tot felul de idei de petrecere a timpului liber, dar și cu idei privind modalitățile în care se pot întâlni în dormitor.

Cu alte cuvinte, Racii tind să fie din ce în ce mai deschiși spre lumile partenerilor lor și să încerce lucruri inedite pe plan erotic.

 

ADVERTISEMENT