Life

Zodia Rac în luna iulie 2022. Se îndeplinesc o serie de dorințe!

Zodia Rac are un vibe pozitiv în toată luna iulie 2022. Multe dintre dorințele nativilor de apă vor deveni realitate în special în a doua parte a lunii.
15.06.2022 | 10:40
Zodia Rac in luna iulie 2022 Se indeplinesc o serie de dorinte
Zodia Rac în luna iulie 2022. Foto: powerofpositivity.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Rac, luna iulie 2022 aduce vești extraordinare! Nativii de apă se vor simți în largul lor din prima până în ultima zi a lunii din mijlocul verii.

Zodia Rac în luna iulie 2022

Nativii de apă se bucură de viață așa cum nu au mai făcut-o de foarte multă vreme. Astrele se aliniază de partea lor chiar de la 1 iulie. Au de făcut o serie de alegeri extrem de interesante și vor fi inspirați de cei din jur pentru asta.

ADVERTISEMENT

Tot ce fac o vor face cu mai multă înțelepciune. Vor lua decizii care le vor fi de folos până la sfârșitul anului. Prima parte a lunii lui Cuptor aduce pentru Raci oportunități de creștere în carieră.

Ideile lor prind contur, iar felul în care se raportează la sarcinile de la muncă va fi apreciat.

A doua jumătate a lunii iulie va fi despre călătorit, iubit și… într-un singur cuvânt: trăit! Au suficient de mult timp liber încât să își satisfacă o serie de pofte, de capricii.

ADVERTISEMENT

Multe dintre dorințele lor se vor înfăptui după data de 17 iulie, mai exact, o zi care va fi una cu soare pentru ei din punct de vedere sentimental. Cei care au intenția să facă un pas important în relația lor trebuie să știe că iulie este o lună potrivită pentru logodnă.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 6, 7, 17, 19, 20, 24, 26 și 29 iulie 2022. Pe 6 și 7 iulie, Racii pun mâna pe niște sume de bani aferente unor proiecte de care au și uitat.

ADVERTISEMENT

17 este o zi specială pentru acești nativi, una în care sunt înconjurați de dragoste. 19, 20 și 24 sunt zile perfecte pentru picnic sau pentru o fugă la mare. Pe 26 și 29 iulie, nativii de apă trebuie să îndrăznească să facă lucrurile frumoase și nebune de care s-au ferit.

Zilele ghinioniste sunt doar două: 13 și 15 iulie.  Există și aceste două zile mai puțin prielnice. 13 e o zi în care pot pierde acte, bani sau obiecte valoroase. Trebuie să fie foarte atenți unde își țin lucrurile și pe unde umblă.

ADVERTISEMENT

15 iulie nu e o zi bună pentru dialoguri pe tonuri înalte. Au multe nemulțumiri, dar ar fi bine să le păstreze pentru ei.

ADVERTISEMENT