Life

Zodia Rac în luna noiembrie 2021. Ce lecții de viață vin pentru nativul de apă

Zodia Rac va avea o lună noiembrie 2021 plină de lecții de viață venite din partea astrelor. Se schimbă multe lucruri în bine.
17.10.2021 | 18:15
Zodia Rac in luna noiembrie 2021 Ce lectii de viata vin pentru nativul de apa
Zodia Rac în luna noiembrie 2021. Foto: almanac.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac are parte de un noiembrie 2021 plin de evenimente neprevăzute, din care vor avea multe de învățat. Lecțiile de viață vin pe toate planurile, fie că vorbim despre relațiile sentimentale ori despre cele de muncă.

Racii pășesc în noiembrie puțin speriați, căci multe dintre certitudinile pe care le aveau despre viață și situații cu care s-au confruntat nu mai sunt valabile.

ADVERTISEMENT

Trebuie să reconfigureze traseul, să regândească tot ce li se întâmplă dintr-o perspectivă nouă. Vor putea face asta dacă se înconjoară de oamenii potriviți. Slavă Domnului, vor avea ajutoare de nădejde în acest sens.

Zodia Rac în luna noiembrie 2021

Nativii de apă descoperă că nu sunt singuri în lupta lor de zi cu zi și sunt extrem de fericiți să vadă că au susținere.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii noiembrie, Racii rezolvă câteva lucruri ce țin de documente. Unii scapă de anumite datorii, alții se împrumută de la bancă. Proiectul lor are nevoie de finanțări serioase, iar acestea vor veni dacă sunt răbdători.

Tot până pe 15 noiembrie, nativii de apă se dumiresc cu privire la anumite lucruri moștenite de la cineva din familie.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii, vin o serie de lecții de viață despre cum trebuie să își gestioneze relațiile personale. Scapă de multe temeri și încep să îi vadă pe cei din jur așa cum sunt ei.

Nu mai sunt dispuși să asculte orice poveste frumos construită, ci să vadă tabloul general. Vor descoperi că oamenii au interese ascunse și vor avea habar de data asta cum să își joace cărțile.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 8, 10, 12 și 14 noiembrie. Pe 8 și 10 noiembrie vin niște sume importante de bani în buzunarele lor.

12 și 14 noiembrie sunt două date favorabile pentru Racii care vor ca munca lor să fie recunoscută. S-ar putea trezi într-o funcție mai mare la serviciu.

Zilele ghinioniste sunt 3, 5, 6 și 19 noiembrie. Pe 3 și 5, Racii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu persoanele vârstnice din familia lor. Îi pot supăra foarte ușor pe bunici, unchi sau chiar pe părinți.

6 noiembrie este o dată în care este bine să nu achiziționeze lucruri scumpe. Pe 19 noiembrie trebuie să evite cu orice preț reproșurile la adresa partenerului de viață.

ADVERTISEMENT