Life

Zodia Rac în luna noiembrie 2022. Ies la iveală câteva secrete

Previziuni pentru zodia Rac: luna noiembrie 2022 aduce de toate! Va fi o lună mai bună față de octombrie, însă există și câteva avertismente.
13.10.2022 | 15:11
Zodia Rac in luna noiembrie 2022 Ies la iveala cateva secrete
Zodia Rac în luna noiembrie 2022. Foto: vedicastrozone.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Rac, luna noiembrie 2022 va fi una a revelațiilor. Vor ieși la suprafață unele secrete bine ascunse de ceilalți. Vor afla informații care s-ar putea să nu fie pe gustul lor, în special în a doua jumătate a lunii.

Zodia Rac în luna noiembrie 2022

Noiembrie începe în forță pentru nativii de apă. Vor intra în roluri noi de dragul integrării în niște grupuri sociale față de care erau destul de reticenți.

ADVERTISEMENT

Până pe 10 noiembrie trebuie să învețe să se adapteze la noile lor relații. După 11 noiembrie, Racii vor face o serie de concesii față de niște persoane, cu scopul de a beneficia și ei de ajutorul lor mai târziu.

În a doua parte a lui noiembrie 2022, Racii vor afla o serie de adevăruri care s-ar putea să îi pună în degringoladă. Unele persoane apropiate nu le-au spus tot ce aveau pe suflet la un moment dat, iar acum descoperă că au trăit într-o minciună.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Raci sunt 1, 8, 9, 10, 14, 17 și 20 noiembrie. Pe 1, fac cunoștință cu oameni isteți, oameni care se pot transforma în adevărați mentori pentru ei.

8, 9 și 10 sunt zile extrem de benefice pentru acești nativi din punct de vedere profesional. Pot încheia niște înțelegeri extrem de avantajoase. Banii trag la ei în aceste trei zile!

ADVERTISEMENT

14 și 17 noiembrie sunt date perfecte pentru persoanele care vor să facă pace cu anumiți indivizi. 20 noiembrie vine cu multe provocări, cărora Racii le vor face față cu brio. Li se pune în brațe un proiect și-l vor duce la bun sfârșit în timp record.

Zilele cu ghinion pentru Raci sunt 4, 6, 11, 15, 21 și 28 noiembrie. Atenție la zilele de 4, 15 și 28 noiembrie! Pot fi păcăliți la cumpărături! Sunt date în care problemele cu banii pot apărea din senin. Pe 28 descoperă acele secrete cu totul neplăcute!

ADVERTISEMENT

6 noiembrie e o zi cu certuri cu cineva din familie pe motive suprarealiste! Se face din țânțar armăsar! 11 noiembrie este o zi nepotrivită pentru Racii care vor să facă un pas important în dragoste. 21 vine cu avertismente din partea astrelor pentru cei care vor să călătorească. Ar face bine să stea acasă!

ADVERTISEMENT