Life

Zodia Rac în luna octombrie 2021. Lună benefică mai ales pentru femei

Zodia Rac va avea un octombrie 2021 plin de beneficii. Este o lună a renașterii mai ales pentru tinerii Raci.
20.09.2021 | 14:30
Zodia Rac in luna octombrie 2021 Luna benefica mai ales pentru femei
Zodia Rac în luna octombrie 2021. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac are un octombrie plin de surprize care mai de care mai neașteptate, toate benefice. Este o lună în care planurile lor capătă contur.

Luna octombrie 2021 debutează cu dreptul pentru persoanele născute în zodia Rac. Prima jumătate a lunii le va aduce o serie de oportunități noi, de momente în care vor putea demonstra de ce sunt capabili.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 octombrie 2021, lucrurile se vor schimba mai ales pentru femeile născute sub acest semn de apă. Vor avea parte de recunoașterea muncii lor, a felului în care acționează.

Zodia Rac în luna octombrie 2021

După multe lupte cu demonii lor interiori și cu cei exteriori, femeile Rac vor păși ferm și se vor impune în fața celorlalți. Toate argumentele sunt de partea lor, iar de data asta nu vor mai avea opreliști în cale.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă se vor gândi la o afacere nouă. Pot avea parte de reușite mari în special în a doua jumătate a lui octombrie, atunci când se vor dezmetici cu privire la anumite situații ce le dădeau bătăi de cap.

Pentru acești nativi, din 15 octombrie încolo pot apărea o serie de oportunități interesante din punct de vedere profesional. Banii vor veni de unde nu se așteaptă, mai ales că pentru ei ultimele luni nu au fost tocmai grozave la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua parte a lunii pot apărea situații interesante pentru Racii care nu formează un cuplu. Cupidon le scoate în cale pe cineva undeva după data de 20 a lunii.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Raci sunt 7, 11, 13, 17, 22 și 23 octombrie. Pe 7 și pe 11 vin ofertele la care visau toată viața.

ADVERTISEMENT

Pe 13 și 17 octombrie, Racii rezolvă câteva probleme care țin de patrimoniul personal. Pot ajunge în fața autorităților pentru a intra în drepturile unor bunuri.

22 și 23 octombrie 2021 sunt două date extrem de bune pentru negocieri salariale. Li se rezolvă multe probleme.

Zilele cu mai puțin noroc sunt 13, 18, 21 și 29 octombrie. Pe 13 este bine să evite drumurile lungi. 18 și 21 octombrie sunt două date în care trebuie să evite cu orice preț discuțiile în contradictoriu, mai ales la locul de muncă.

Pe 29 octombrie e indicat să fie mai atenți la ce le spun cei din jur. Riscă să interpreteze lucrurile greșit și să se nască foarte ușor conflicte inutile.

 

 

ADVERTISEMENT