Life

Zodia Rac în luna septembrie 2021. Se repară multe lucruri!

Zodia Rac are un septembrie 2021 plin de evenimente, unul de care ar fi bine să profite din plin. Lucrurile se vor așeza pe un făgaș normal.
18.08.2021 | 11:10
Zodia Rac in luna septembrie 2021 Se repara multe lucruri
Zodia Rac în luna septembrie 2021. Foto: curiouskasturi.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac va avea un septembrie de neuitat din toate punctele de vedere. Vor cunoaște oameni noi, cu ajutorul căcora vor putea începe proiectele mult visate.

Totul se așază pe un făgaș normal pentru ei, iar lucrurile capătă acele nuanțe la care se așteptau. Prima jumătate a lunii septembrie va fi una a întâlnirilor providențiale pentru acești nativi.

ADVERTISEMENT

Unii vor începe un job nou, iar alții vor avea parte de colegi noi la actualul loc de muncă. Racii sunt mai deschiși spre dialog ca niciodată și se fac plăcuți din prima cu ideile lor.

Zodia Rac în luna septembrie 2021

Reușesc să acapareze atenția tuturor din prima și să se impună fără niciun fel de problemă. Nu doar că sunt destul de vocali, însă ideile lor vor fi apreciate și recompensate pe măsură.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii septembrie 2021, Racii pot porni în anumite călătorii pentru a mai stoarce puțin din ce a mai rămas din vara trecută.

Vor mai fi zile plăcute ca temperatură, cel mai probabil, așa că nativii de apă vor face tot posibilul să profite de ele.

ADVERTISEMENT

Din 15 septembrie încolo Racii au de rezolvat și câteva lucruri legate de documente. Unele probleme lăsate la o parte până acum bat la ușă.

S-ar putea ca pentru anumite hârtii să se consulte cu experți juridici precum un avocat sau un consultant. Nu e vorba despre chestiuni grave. Poate fi vorba despre o moștenire, ori despre niște datorii care li se pun în cârcă.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și ghinioniste

Zilele norocoase sunt 6, 10, 16, 17 și 20 septembrie. Nativii de apă reușesc să se reorienteze din mers și au numai de câștigat.

Pe 6 și 10 este vorba despre bani. Pot primi cadouri, măriri de salariu sau chiar pot găsi bani din întâmplare. Pe 16 și 17, Racii trag concluzii benefice în urma anumitor întâlniri importante pe care le-au avut în prima jumătate a lunii.

Pe 20 septembrie, acești nativi au noroc în dragoste. Petrec clipe de neuitat alături de persoana iubită.

Zilele ghinioniste sunt 13, 14, 23, 24, 27 și 28 septembrie. Știm, sunt destul de multe, însă trebuie să ții cont și despre ce fel de ghinion e vorba.

Mai degrabă sunt zile de atenționare. Pe 13 și 14 septembrie e indicat să nu pornești la drum lung. Pe 23 și 24 septembrie, evită cheltuielile nejustificate! Pe 27 și 28 septembrie trebuie să eviți discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață.

 

ADVERTISEMENT