Life

Zodia Rac în toamna anului 2022. Urmează trei luni pline de răsturnări de situație

Pentru zodia Rac, toamna anului 2022 va fi una haotică. Sezonul ploios începe cu nori negri și se încheie cu soare. Provocările sunt atât pe plan amoros, cât și pe plan financiar.
12.08.2022 | 12:10
Zodia Rac in toamna anului 2022 Urmeaza trei luni pline de rasturnari de situatie
Zodia Rac în toamna anului 2022. Foto: wall.alphacoders.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac primește în toamna anului 2022 o serie de vești care s-ar putea să fie debusolante. Septembrie este cea mai proastă a lună a anului pentru nativii de apă, iar noiembrie una dintre cele mai bune.

Zodia Rac în toamna anului 2022

Toamna lui 2022 este ca un carusel plin de emoții pentru nativii de apă. Racii au parte de multe răsturnări de situație. Unele lucruri care păreau certe se vor dovedi a fi diferite.

ADVERTISEMENT

Septembrie vine cu provocări pe plan profesional, dar și pe plan emoțional. Lucrurile nu mai sunt deloc așa cum și le doreau. Chiar dacă vor fi momente dificile, vor avea foarte multe de învățat din tot ce vor trăi.

În prima lună a toamnei, Racii poartă discuții extrem de dure cu persoanele apropiate. Vor să primească niște garanții, să li se spună lucrurilor pe nume. Nu mai acceptă promisiuni deșarte.

ADVERTISEMENT

În luna octombrie, pot veni unele probleme financiare. Niște datorii mai vechi revin în actualitatea Racilor. Trebuie să dea dovadă că pot face rost de bani din surse diferite.

Lecția pe care o au de învățat nativii de apă

Îi duce capul, mai ales că sunt și foarte muncitori. Nativii de apă dau, așadar, din coate și se redresează încetul cu încetul.

ADVERTISEMENT

Dacă vorbim despre noiembrie, Racii trebuie să știe că această lună este complet diferită față de debutul toamnei. Vin vești bune, în sfârșit. Se pot repara unele relații, se pot realiza unele proiecte care au stat în stand-by.

Finalul toamnei le poate aduce nativilor de apă și o mărire de salariu sau o ridicare în grad la locul de muncă. Ca o privire spre viitor, Racii trebuie să știe că vremurile lor extraordinare vor veni din martie-aprilie 2023 încolo. Până atunci, au mult de tras, au multe lucruri de făcut.

ADVERTISEMENT

Lecția pe care Racii trebuie să o învețe în următoarele trei luni este următoarea: să nu se mai lase vrăjiți de vorbele dulci ale unora, să nu mai creadă orice li se spune. E vremea faptelor!

 

ADVERTISEMENT