Life

Zodia Rac în luna decembrie 2021. Cu ce cadouri vine Moș Crăciun

Zodia Rac are parte de multe bucurii în luna decembrie 2021. Pentru acest nativi, va fi cu adevărat o lună a cadourilor și a momentelor magice trăite alături de familie.
12.11.2021 | 10:42
Zodia Rac in luna decembrie 2021 Cu ce cadouri vine Mos Craciun
Zodia Rac în luna decembrie 2021. Foto: iambrainy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac va trăi un decembrie 2021 fabulos din toate punctele de vedere. Lucrurile intră pe făgașul normal pentru cei care au tras din greu tot anul.

Luna lui Crăciun vine ca o încununare a succesului în urma muncii lor. Profesionalismul de care au dat dovadă la locul de muncă va fi răsplătit. Vor fi în centrul atenției pentru lucrurile frumoase pe care le-au realzat cu multă trudă.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii decembrie, Racii fac tot felul de calcule și socoteli. Vor ajunge la concluzia că este bine să facă anumite investiții în casă. Pot prinde oferte importante la unele lucruri pe care aveau de gând să le achiziționeze pentru confortul căminului lor.

Zodia Rac în luna decembrie 2021

Până pe 15 decembrie, vin și niște sume de bani importante pentru nativii de apă. Fie că le restituie cineva niște datorii mai vechi ori că primesc bonificații de la locul de muncă, cert este că își vor mări conturile.

ADVERTISEMENT

Racii devin mult mai responsabili și în relațiile lor personale. Învață să asculte mai mult, să fie mai empatici, să nu judece o situație la prima vedere.

Înțelepciunea lor va fi remarcată de cine trebuie, așa că li se pot deschide niște porți importante. Pentru acești nativi, totul se așază într-un mod lent, dar sigur.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii decembrie, nativii de apă pot primi cadouri fabuloase de la Moș Crăciun. Bărbații Raci s-ar putea să își schimbe mașina ori să cumpere una în premieră, în timp ce femeile se delectează cu ședințe la spa, cu momente de răsfăț doar pentru ele.

Crăciunul îi prinde la masa îmbelșugată alături de oamenii dragi. Se simt foarte bine în sânul familiei, acolo unde își încarcă de fiecare dată bateriile.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Raci sunt 7, 8, 15, 18, 24 și 31 decembrie 2021. Pe 7 și pe 8, Racii au șanse mari de îmbogățire subită. 15 este o dată bună pentru conversații cu străinii, din ale căror povești vor avea multe de învățat.

18 decembrie este o dată ideală pentru clipe de petrecut cu persoana iubită. 24 și 31 decembrie înseamnă pentru ei voie bună și momente de calitate petrecute cu cei la care țin.

Zilele ghinioniste sunt doar două: 13 și 14 decembrie. În aceste zile li se recomandă să evite certurile și să nu se implice în conflictele altora, chiar dacă sunt bine intenționați.

ADVERTISEMENT