Life

Zodia Rac și adevăratele surse ale nefericirii sale. Ce o bucură, în schimb

27.11.2020 | 11:32
Zodia Rac si adevaratele surse ale nefericirii sale Ce o bucura in schimb
Zodia Rac. Foto: horoscopes-love.eu
ADVERTISEMENT

Zodia Rac, considerată una din cele mai sensibile, are o serie de lucruri de învățat de-a lungul vieții, iar profunzimea gândirii cu care a fost hărăzită de Divinitate este una rarisimă.

În rândurile de mai jos, o să aflați care sunt bucuriile din viața persoanelor născute sub acest semn de apă, dar și ce pasiuni și tristeți adună de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Racii sunt prin excelență niște fin amanți ai artei, ai lucrurilor complicate, căci nu se numără printre cei care se mulțumesc cu puțin, iar superficialitatea este amicul lor numărul unu.

Zodia Rac: neplăceriile și bucuriile sale

Nativii de apă sunt fericiți atunci când familia le este aproape și când pot ajuta. Chiar dacă par de multe ori reci și clevetitori, Racii sunt extrem de bine ancorați în realitate și știu cum să scoată pe cineva dintr-o stare proastă, chiar dacă pe ei se scot de multe ori din tristețe cu dificultate.

ADVERTISEMENT

Ce îi face nefericiți pe Raci? Ei bine, aici sunt două lucruri care îi pot dărâma psihic: pierderea cuiva drag și lipsa banilor.

Sunt puternic legați de familie

Nativii de apă țin cu dinții să aibă o familie unită și sunt extrem de triști când apar neînțelegeri, când frații sau copiii cu părinții nu își mai vorbesc ori chiar se dușmănesc.

ADVERTISEMENT

Lipsa unității îi poate debusola destul de puternic pe acești nativi de apă, aceasta fiind una din cauzele depresiilor lor frecvente.

Cât despre lipsa banilor, Racii se îngrijorează nu pentru că nu ar avea pentru ei, ci pentru că nu îi mai pot ajuta pe cei dragi, bunici, copii, nepoți sau părinți.

ADVERTISEMENT

Printre pasiunile Racilor, cele pe care dacă le șlefuiesc cum trebuie pot să îi propulseze destul de departe pe calea succesului, numărăm mai toate domeniile artistice, în special pictura și literatura.

ADVERTISEMENT

Da, Racii pot fi acei poeți romantici incurabili, acei scriitori care pun de fiecare dată degetul pe rană, însă o fac într-un mod frumos, nemaiîntâlnit. Acești nativi au o fire destul de boemă.