Life

Zodia Rac și dragostea în anul 2021. Despărțiri și relații noi pentru acest semn de apă

03.01.2021 | 20:25
Zodia Rac si dragostea in anul 2021 Despartiri si relatii noi pentru acest semn de apa
Zodia Rac. Foto: yearly-horoscope.org
ADVERTISEMENT

Zodia Rac va avea un an plin de neprevăzut din punct de vedere amoros. 2021 este anul în care nativii de apă își dau seama că au avut o concepție greșită despre iubire, iar cei mai mulți dintre ei se despart și își caută un nou partener de viață care să se potrivească noilor principii pe care le îmbrățișează.

Anul 2020 a însemnat pentru Raci un an plin de examene în Casa Iubirii, sector cel mai vitregit de marile fenomene astrologice desfășurate pe parcursul celor 12 luni, culminând cu Luna Plină de la finalul anului trecut, produsă pe 30 decembrie.

ADVERTISEMENT

În 2021, Racii, sensibili și romantici, curtenitori, dar și timizi, vor avea parte de revelații. Cum s-ar zice, multor Raci li se va ridica vălul de pe ochi și vor începe o nouă etapă în dragoste. Pentru majoritatea este bine să se despartă anul ăsta sau să facă o pauză dacă neînțelegerile sunt la tot pasul în relația lor actuală.

Zodia Rac și dragostea în anul 2021

În acest an, Racii vor avea o compatibilitate foarte bună cu Vărsătorii, Balanțele și Peștii. Cel mai bine se vor înțelege cu Vărsătorii, căci amândoi vor fi pe aceeași lungime de undă și vor dori cu tot dinadinsul transformarea sinelui.

ADVERTISEMENT

Începutul de an este marcat de planetele Jupiter și Saturn din Vărsător, iar creativitatea este supapa de care aveau nevoie și Racii pentru a scăpa de anxietăți, depresii, frici în general.

Rac + Vărsător = o iubire dincolo de înțelesul lumii

Femeia Rac și bărbatul Vărsător pot porni împreună într-o aventură de neuitat, una în care se vor maturiza amândoi în special din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Racii pot forma relații pasagere și cu Peștii, cu care se înțeleg în mod natural bine, fiind și ei nativi de apă, dar și cu Balanțele.

La Balanțe trebuie precizat că acolo unde se termină sexul începe discordia, deci Racii ar trebui să se rezume doar la aventuri când vine vorba de Balanțe. Cu nativii de aer Balanță se vor înțelege bine doar la locul de muncă, nu și într-o relație pe termen lung.

ADVERTISEMENT