ADVERTISEMENT
Life

Zodia Rac și dragostea în anul 2021. Despărțiri și relații noi pentru acest semn de apă

Autor: Dan Suta | 03.01.2021 | 20:25
Zodia Rac și dragostea în anul 2021. Despărțiri și relații noi pentru acest semn de apă
Zodia Rac. Foto: yearly-horoscope.org

Zodia Rac va avea un an plin de neprevăzut din punct de vedere amoros. 2021 este anul în care nativii de apă își dau seama că au avut o concepție greșită despre iubire, iar cei mai mulți dintre ei se despart și își caută un nou partener de viață care să se potrivească noilor principii pe care le îmbrățișează.

ADVERTISEMENT

Anul 2020 a însemnat pentru Raci un an plin de examene în Casa Iubirii, sector cel mai vitregit de marile fenomene astrologice desfășurate pe parcursul celor 12 luni, culminând cu Luna Plină de la finalul anului trecut, produsă pe 30 decembrie.

În 2021, Racii, sensibili și romantici, curtenitori, dar și timizi, vor avea parte de revelații. Cum s-ar zice, multor Raci li se va ridica vălul de pe ochi și vor începe o nouă etapă în dragoste. Pentru majoritatea este bine să se despartă anul ăsta sau să facă o pauză dacă neînțelegerile sunt la tot pasul în relația lor actuală.

ADVERTISEMENT

Zodia Rac și dragostea în anul 2021

În acest an, Racii vor avea o compatibilitate foarte bună cu Vărsătorii, Balanțele și Peștii. Cel mai bine se vor înțelege cu Vărsătorii, căci amândoi vor fi pe aceeași lungime de undă și vor dori cu tot dinadinsul transformarea sinelui.

Începutul de an este marcat de planetele Jupiter și Saturn din Vărsător, iar creativitatea este supapa de care aveau nevoie și Racii pentru a scăpa de anxietăți, depresii, frici în general.

ADVERTISEMENT

Rac + Vărsător = o iubire dincolo de înțelesul lumii

Femeia Rac și bărbatul Vărsător pot porni împreună într-o aventură de neuitat, una în care se vor maturiza amândoi în special din punct de vedere emoțional.

Racii pot forma relații pasagere și cu Peștii, cu care se înțeleg în mod natural bine, fiind și ei nativi de apă, dar și cu Balanțele.

ADVERTISEMENT

La Balanțe trebuie precizat că acolo unde se termină sexul începe discordia, deci Racii ar trebui să se rezume doar la aventuri când vine vorba de Balanțe. Cu nativii de aer Balanță se vor înțelege bine doar la locul de muncă, nu și într-o relație pe termen lung.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!