Life

Zodia Săgetător în dragoste. Cum sunt cei născuți sub acest semn de foc în relații

17.08.2020 | 15:12
Zodia Sagetator in dragoste Cum sunt cei nascuti sub acest semn de foc in relatii
Zodia Săgetător în dragoste. Sursa foto: powerofpositivity.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător dă totul atunci când iubește. Nu concepe dragostea fără a renunța la propria persoană, la propriile idealuri pentru binele celuilalt, însă această perspectivă poate fi în timp cea mai toxică, cea mai autodistructivă.

Zodia Săgetător în dragoste – aspecte de ținut minte

Cum cuceresc Săgetătorii. Nu știu să cucerească și tocmai de aceea se entuziasmează ca niște adolescenți, la absolut orice vârstă, atunci când sunt băgați în seamă sau apreciați.

ADVERTISEMENT

Sunt timizi și au în general o părere proastă despre ei. Săgetătorii pot cuceri prin simpla lor prezență, prin frumusețea lor interioară și prin bunătatea de care dau dovadă mereu, însă condiția esențială este să înceapă să se iubească mai mult pe ei înșiși pentru a fi pregătiți să fie iubiți și de alții.

Fidelitate. Pentru nativii de foc, fidelitatea reprezintă cheia unei relații. Pentru nativii de foc, sentimentul de abandon este cel care îi poate vulnerabiliza cel mai tare.

ADVERTISEMENT

Geloși și timizi, maeștri ai erotismului

Având o fire sensibilă, dar și extrem de pasională, Săgetătorii vor căuta întotdeauna un punct de sprijin în orice persoană le apare în cale, un alt lucru greșit căci nu analizează aproape niciodată calitatea oamenilor de care se înconjoară.

Gelozie. Cotele geloziei sunt foarte mari mai ales în rândul celor tineri, iar aici vorbim în special despre femeile Săgetător.

ADVERTISEMENT

Bărbații Săgetător au rareori accese de gelozie, însă există momente când vor exclusivitate, mai ales dacă locuiesc cu persoana iubită.

Pe plan erotic. Bărbații Săgetător sunt ceva mai inventivi în dormitor, spre deosebire de femei.

ADVERTISEMENT

Femeile au rareori inițiative, iar timiditatea asta vine de la complexele cu care unele trăiesc toată viața.

Săgetătorii sunt adevărați maeștri în arta erotică cu condiția să fie lăsați liberi, să li se dea spațiul de care au nevoie.

Așadar, vorbim despre niște nativi care se grăbesc și se agită mai tot timpul, mai puțin în pat.

 

ADVERTISEMENT