ADVERTISEMENT
Life

Zodia Săgetător în horoscopul lunii octombrie. Apar oportunități financiare noi

Autor: Dan Suta | 25.09.2020 | 10:35
Zodia Săgetător în horoscopul lunii octombrie. Apar oportunități financiare noi
Zodia Săgetător. Foto: almanac.com

Zodia Săgetător va avea parte de noi oportunități de relansare în horoscopul lunii octombrie. Pentru cei născuți sub acest semn vine o perioadă a belșugului.

ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător în horoscopul lunii octombrie

Săgetătorii scapă de multe griji bănești și își rezolvă anumite probleme administrative. Fac tot felul de achiziții pentru confortul din locuința lor. Își dau singuri de lucru și asta le va ocupa tot timpul, lucru binevenit pentru ei, căci se știe că nu pot sta locului o secundă.

Vor folosi toată agitația și energia lor într-un sens bun. Vor scăpa în sfârșit de anumite griji și vor reveni cu picioarele pe pământ, căci în ultima perioadă au avut în minte numai lucruri negative, nerealiste.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul financiar în special în perioada 1-9 octombrie. De pe 10 octombrie încep renovările și femeile Săgetător își schimbă garderoba, pregătindu-se pentru sezonul rece.

Nu este o lună benefică pentru relații noi de iubire

Nu e exclus să primească anumite vizite de la persoane importante în viața lor, mai ales între 11 și 16 octombrie. Vor avea loc reîntâlniri de-a dreptul magice.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc trebuie să fie atenți în continuare la ce spun căci accesele de furie nu dispar chiar așa, peste noapte.

În cea de-a doua parte a lunii octombrie, Săgetătorilor le este recomandat să fie cu ochii în patru în relațiile de la locul de muncă deoarece există persoane care vor să le întindă capcane. Să nu aibă încredere în nimeni căci nu tot ce zboară se și mănâncă.

ADVERTISEMENT

Cei născuți sub acest semn vor încheia luna ceva mai așezați emoțional, mult mai echilibrați din toate punctele de vedere. Nu este o lună propice pentru a începe relații noi de iubire, iar cei care sunt deja căsătoriți au ocazia să își întărească și mai tare căsnicia mai ales după 20 octombrie, când unele discuții cu partenerul de viață sunt destul de importante pentru a ști ce îi așteaptă pe viitor.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!