Life

Zodia Săgetător în iarna anului 2021-2022. Urmează trei luni de poveste!

Zodia Săgetător va avea parte în iarna anului 2021-2022 de momente extraordinare la toate capitolele vieții.
04.11.2021 | 10:50
Zodia Sagetator in iarna anului 20212022 Urmeaza trei luni de poveste
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător va avea parte în iarna anului 2021-2022 de tot felul de momente interesante.

Lucrurile se vor așeza pentru Săgetătorii care au avut tot felul de căutări de-a lungul vremii. Pentru ei vin banii pe care îi așteptau în luna ianuarie. Vor demara o serie de proiecte cu care îi vor surprinde pe toți.

Luna decembrie este una magică pentru Săgetători. Crăciunul le va aduce clipe de neuitat. Vor petrece alături de cei dragi și se vor simți extraordinar, înconjurați de oamenii la care țin foarte mult.

ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător în iarna anului 2021-2022

Și Revelionul se anunță unul de poveste pentru nativii de foc. În noaptea dintre ani, mulți dintre tineri s-ar putea logodi cu alesul/ aleasa inimii.

În luna ianuarie, nativii de foc încep tot felul de proiecte. Au în plan câteva investiții serioase și se gândesc să ducă totul de unii singuri.
Sunt foarte bătăioși și vor dovedi tuturor că ideile lor sunt cele de care este nevoie. Undeva în a doua jumătate a lunii ianuarie, nativii de foc se pot îmbogăți brusc.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii nu vor ține banii doar pentru ei, ci se vor implica, de asemenea, în tot felul de acțiuni caritabile. Sunt extrem de hotărâți să îi ajute pe cei aflați la nevoie. Pentru ei, sentimentul că pot fi utili pentru persoanele amărâte este adevărata fericire.

Februarie, lună de escapade romantice

În luna februarie, Săgetătorii ar putea porni în călătorii romantice. Partenerul de viață îi poate surprinde pe acești nativi cu o excursie pe nepusă masă.

ADVERTISEMENT

Și ei sunt dispuși să facă tot felul de surprize, în special în cele două zile dedicate iubirii. Pe 14 Februarie, de Sfântul Valentin, Săgetătorii sunt de un romantism incurabil.

Mulți dintre ei pregătesc momente frumoase pentru persoana iubită, dorind astfel să își arate aprecierea și dragostea.

ADVERTISEMENT

Ziua de Dragobete este și ea una specială. Nativii de foc au șanse mari să călătorească în străinătate cu sufletul lor pereche, poate chiar pe o insulă unde nu este foarte aglomerat. Simt nevoia de a fi într-un loc doar al lor.

Iarna anului 2021-2022 este, așadar, una plină de evenimente spectaculoase, de împliniri la care Săgetătorii poate că nici nu ar fi visat vreodată. Este, fără doar și poate, iarna lor!

ADVERTISEMENT