Life

Zodia Săgetător în iarna anului 2022-2023. Decembrie, lună de vis!

Pentru zodia Săgetător, iarna anului 2022-2023 aduce numai lucruri bune. Nativii de foc au de câștigat la toate capitolele!
29.11.2022 | 16:58
Zodia Sagetator in iarna anului 20222023 Decembrie luna de vis
Zodia Săgetător în iarna anului 2022-2023. Foto: deviantart.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător va avea parte de o iarnă de neuitat. Chiar dacă afară se anunță grade cu minus, în sufletul nativilor de foc vor exista doar energii pozitive.

Zodia Săgetător în iarna anului 2022-2023

Luna decembrie 2022 este una de vis pentru majoritatea Săgetătorilor și asta în special datorită revederii cu persoanele dragi, cu oamenii la care țin atât de mult!

ADVERTISEMENT

Până pe 20 decembrie, nativii care au de bifat finalizarea anumitor proiecte, unele extrem de personale, își vor face temele și nu vor dezamăgi. Au o conștiinciozitate în prima lună de iarnă pe care rar o mai găsim… Poate doar la Tauri și Fecioare, aceștia fiind truditorii zodiacului.

Săgetătorii devin mai meticuloși, mai pregătiți de viață, gata să își asume poate chiar noi răspunderi în decembrie, însă fără să se uite prea mult în spate. Se vor arunca înainte cu capul în niște situații ce se vor dovedi favorabile pentru ei.

ADVERTISEMENT

În ianuarie 2023, nativii de foc își îndeplinesc un mare vis!

În luna ianuarie 2023, nativii de foc reușesc să își îndeplinească un vis important. Este vorba despre ceva material. Ceva ce implică foarte mulți bani. În cazul celor tineri, poate fi vorba chiar despre un câștig financiar substanțial.

Februarie le aduce nativilor de foc mai multă atenție la felul în care răspund provocărilor. Nu mai cad în capcana de a reacționa la cald, cu toate că uneori le este foarte greu să nu fie impulsivi. Au o calmitate rară pentru felul lor de a fi, însă cu ajutorul răbdării de care vor da dovedi depășesc toate obstacolele.

ADVERTISEMENT

În februarie 2023 există câteva zile speciale pentru cei născuți sub semnul arcașului. 14, ziua Sfântului Valentin, una din zilele dedicate iubirii, va fi perfectă pentru cuplurile care vor să își reînnoiască jurămintele.

Ziua de Dragobete, 24 februarie, va fi una foarte bună mai ales pentru femeile Săgetător care sunt în căutarea bărbatului ideal. Astrele și Cupidon le vor surprinde într-un mod extrem de plăcut.

ADVERTISEMENT