Life

Zodia Săgetător în luna august 2022. Nativii de foc dau de un mare noroc

Cum va fi luna august 2022 pentru zodia Săgetător? Veștile sunt promițătoare, mai ales dacă vorbim de bani și iubire. Relațiile cu cei din jur pot întâmpina mici probleme, însă.
20.07.2022 | 14:09
Zodia Sagetator in luna august 2022 Nativii de foc dau de un mare noroc
Zodia Săgetător în luna august 2022. Foto; mytodayshoroscope.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător are un august 2022 de neuitat. Lucrurile vor intra pe făgașul normal pentru nativii de foc agitați dintr-un motiv sau altul, pentru cei care aveau anumite așteptări ori care au stat prost la capitolul răbdare.

Zodia Săgetător în luna august 2022: noroc mare la bani

În prima jumătate a lui august vor da de un mare noroc. Unii vor pune mâna pe o sumă importantă de bani, în timp ce alții, mai tineri, pot moșteni ceva valoros: o casă, o mașină sau alte obiecte scumpe.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 august, Săgetătorii reușesc să scape de anumite poveri fiscale. Își revin cu banii, iar de data asta vor avea mai multe idei eficiente în cheltuirea lor.

În a doua jumătate a lui august, pentru nativii de foc se anunță câteva escapade destul de interesante. Vin niște călătorii neprogramate, ba chiar femeile Săgetător s-ar putea să aibă niște surprize din partea partenerului de viață. Pot fi invitate într-o excursie undeva unde și-au dorit să ajungă încă din copilărie.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua parte a acestei luni, Săgetătorii rezolvă niște mici probleme de familie, apărute din cauza comunicării deficitare. Știu să asculte mai mult, să fie mai atente la interlocutor, să fie mai clare în exprimare pentru a evita neînțelegerile din cauza interpretărilor.

Trei zile cu ghinion: 11, 13 și 17 august

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 6, 9, 14, 15, 18 și 26 august 2022. 6 și 9 sunt zile excelente pentru Săgetătorii care vor să își renegocieze contractul de muncă. Primesc răspunsuri favorabile.

ADVERTISEMENT

14 și 15 sunt zilele în care pot moșteni ceva sau primesc niște sume consistente de bani. 18 și 26 sunt zile de romantism petrecute departe de domiciliul lor.

Zilele ghinioniste sunt 11, 13 și 17 august. Pe 11, Săgetătorii sunt nevoiți să renunțe la anumite capricii. Unele dintre dorințele lor pot fi deranjante pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Zilele de 13 și 17 sunt proaste pentru nativii care au chef de ceartă. Ar fi bine să se abțină de la orice comentariu că, altfel, vor avea de pierdut.

ADVERTISEMENT