Life

Zodia Săgetător în luna iubirii. Dragobetele deschide porțile dragostei

17.02.2021 | 13:35
Zodia Sagetator in luna iubirii Dragobetele deschide portile dragostei
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător are parte de o lună a iubirii așa cum merită, așa cum și-a dorit. Ziua Îndrăgostiților a fost una cu totul specială pentru cei căsătoriți, însă abia pe 24 februarie vor avea parte de cele mai frumoase surprize.

Săgetătorii care formează o relație s-ar putea să se aștepte la o reînnoire de jurăminte, la o surpriză care nu le trece deocamdată prin cap.

ADVERTISEMENT

Dragobetele deschide porțile dragostei pentru Săgetătorii care au pătimit la acest capitol în 2020, pentru cei care s-au simțit abandonați sau au fost înșelați de partenerul de viață.

Zodia Săgetător în luna iubirii

Nativii de foc au ocazia să o ia de la zero din punct de vedere sentimental la sfârșitul acestei luni și există toate șansele să întâlnească acel partener la care au visat o viață întreagă.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt foarte sensibili și au nevoie în permanență de cineva aproape, iar sentimentul singurătății este cel mai crunt cu care acești nativi s-ar putea confrunta. Vor scăpa de această corvoadă în jurul datei de 24 februarie, când există șanse foarte mari să facă un pas important pentru dragostea lor.

Cu alte cuvinte, Săgetătorii care acum tatonează terenul cu cineva, ar putea să decidă să se mute cu acea persoană ori să pornească împreună un proiect de viitor. Poate fi vorba despre o afacere, despre achiziționarea unui bun comun, poate chiar despre conceperea unui copil, orice ar putea să asigure uniunea pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Atenționare pentru tinerii născuți în această zodie, în special studenți

Tinerii și adolescenții născuți sub acest semn de foc trebuie să fie foarte atenți în această perioadă la cât de mult se implică din punct de vedere amoros, pentru că dragostea le-ar putea da bătăi de cap mai ales celor care susțin examene în această perioadă, deci mare atenție cât de mult vă înflăcărați.

Tinerii nu trebuie să renunțe la studii de dragul iubirii, ci să încerce să împace și capra și varza, căci în perioada asta ei sunt foarte avantajați din punct de vedere educațional, iar dacă pierd acest tren optând pentru o relație s-ar putea ca în viitor să regrete amarnic.

ADVERTISEMENT