Life

Zodia Săgetător în luna iulie 2022. Norocul se lipește de nativii de foc!

Zodia Săgetător trăiește un iulie 2022 ieșit din comun. Norocul își face loc în cam tot ce își vor propune nativii de foc în luna lui Cuptor. Se vor simți mai motivați și mai câștigați.
29.06.2022 | 13:14
Zodia Sagetator in luna iulie 2022 Norocul se lipeste de nativii de foc
Zodia Săgetător în luna iulie 2022. Foto: quora.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Săgetător, luna iulie 2022 aduce o serie de momente care mai de care mai interesante pe plan profesional. Lucrurile se vor schimba destul de mult în perioada care va urma.

Zodia Săgetător în luna iulie 2022

Prima parte a lunii lui Cuptor se va desfășura în viteză, așa cum le place Săgetătorilor. Nu vor avea prea mult timp de meditat, ci vor trece direct la acțiune. Toate planurile lor se vor concretiza într-un mod rapid și eficient.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 iulie, nativii de foc iau decizii cu privire la locurile în care își desfășoară activitatea. Unii pot avea surpriza să afle că vor călători în interes de serviciu. Pentru ei, asta e mai mult decât o veste bună, căci vor îmbina utilul cu plăcutul.

Iulie este o lună benefică mai ales pentru tinerii Săgetători, pentru cei ieșiți de pe băncile facultății care sunt în căutarea jobului mult visat. Norocul va veni în viața lor mai ales după data de 15 iulie.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii, Săgetătorii primesc și bani. Refac anumite cheltuieli, se reorganizează și vor ieși pe plus la final de lună.

Multe dintre proiectele lor se vor dovedi mai interesante decât se așteptau. Și din punct de vedere amoros vin vești bune. Săgetătorii singuri încep o relație.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Săgetători sunt 11, 13, 16, 17, 20, 25, 27 și 31 iulie 2022. Pe 11 și 13 vor încheia niște înțelegeri importante pentru cariera lor.

Zilele de 16 și 17 iulie sunt foarte bune pentru tinerii care își caută menirea pe acest pământ. Au revelații interesante. Zilele de 20, 25 și 27 iulie sunt dedicate iubirii.

ADVERTISEMENT

Pe 31 iulie 2022, nativii de foc realizează că au mai mulți bani în conturi. Nu e exclusă planificarea unei vacanțe de lux.

Zilele ghinioniste sunt doar două: 5 și 10 iulie. Pe 5 iulie, nativilor de foc li se recomandă să evite să intre în polemici cu persoanele vârstnice. Au de pierdut dacă se rățoiesc la cei trecuți prin viață, de la care au mai degrabă de învățat.

Data de 10 iulie nu e una potrivită pentru tranzacții de niciun fel.

ADVERTISEMENT