Life

Zodia Săgetător în luna mai 2022. Clipe de calitate alături de oamenii dragi

Zodia Săgetător are un mai 2022 plin de momente de neuitat alături de oamenii dragi. A doua jumătate a lunii va fi una cu totul specială mai ales pentru femeile Săgetător.
21.04.2022 | 17:56
Zodia Sagetator in luna mai 2022 Clipe de calitate alaturi de oamenii dragi
Zodia Săgetător în luna mai 2022. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător va trăi la intensitate maximă luna mai 2022. Energiile pozitive îi vor face să ia cele mai bune decizii din punct de vedere profesional pe nativii de foc.ț

Zodia Săgetător în luna mai 2022

În prima jumătate a lunii mai 2022, pentru Săgetători se anunță numai soare! Astrele sunt de partea nativilor de foc și îi vor răsplăti mai ales pe cei care au tras din greu în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Mai este luna în care multe dorințe pot deveni realitate. Nativii de foc vor cunoaște oameni noi, alături de care pot porni pe noi drumuri în carieră. Cei care aveau temeri în legătură cu viitorul lor profesional se vor relaxa.

Rezultatele muncii lor se vor vedea mai bine ca oricând în primele zile ale lui Cireșar. Până pe 15 mai, Săgetătorii deslușesc tot felul de mistere, de secrete ale succesului. Nu le vor spune tuturor, ci le vor exploata la maximum într-un mod inteligent.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii mai, Săgetătorii vor acorda mai multă atenție rudelor și prietenilor. Femeile Săgetător vor avea parte de momente romantice, unele cu totul speciale. Tinerele care se visează în rochie de mireasă vor primi, în sfârșit, inelul de logodnă. Cererea în căsătorie poate fi una de basm.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Săgetători sunt 5, 12, 18, 21, 23 și 30 mai 2022. Pe 5 și 12 mai 2022 vor face tot felul de achiziții importante pentru confortul casei lor.

ADVERTISEMENT

Zilele de 18 și 21 mai vin cu tot felul de vești plăcute din străinătate. Se poate produce o revedere cu cineva din afara țării. 23 și 30 mai sunt două date extrem de favorabile din punct de vedere financiar. Vin bani de unde nu se așteaptă.

Nativii de foc au și trei zile ghinioniste. Acestea sunt 10, 13 și 19 mai. Pe 10 mai, Săgetătorii trebuie să evite cu orice preț discuțiile în contradictoriu la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Zilele de 13 și 19 mai sunt proaste pentru cei care își propun să călătorească. Ar fi bine să aștepte până pe 25 mai.

ADVERTISEMENT