Life

Zodia Săgetător în luna noiembrie 2021. Urmează o perioadă plină de suspans

Zodia Săgetător va avea un noiembrie 2021 plin de suspans. Tot ce știa despre viață se schimbă radical și îi place să învețe noi lucruri.
12.10.2021 | 18:30
Zodia Sagetator in luna noiembrie 2021 Urmeaza o perioada plina de suspans
Zodia Săgetător în luna noiembrie 2021. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător are un noiembrie 2021 destul de bun. Misterul îi va însoți în permanență pe cei născuți sub acest semn de foc, mai ales în a doua parte a lunii.

Săgetătorii încep să renunțe la ideile lor preconcepute despre viață după ce descoperă noi teorii în primul rând despre cum să relaționeze cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Sunt mai deschiși ca niciodată la a face compromisuri și la a-i asculta pe cei din jur. Noiembrie vine ca o adevărată școală pentru ei. Vor ieși extrem de învățați după tot ce vor trăi.

Zodia Săgetător în luna noiembrie 2021

În prima jumătate a lunii, nativii de foc își vor reface anumite calcule și vor ajunge la concluzia că trebuie să schimbe modul în care își gestionează finanțele. Reușesc să găsească ofertele cele mai bune și să dea bani mai puțini pe lucrurile care costau o avere.

ADVERTISEMENT

Beneficiază în acest sens și de sprijinul persoanei iubite ori al prietenilor. Extrem de curioși și dornici să ia cele mai bune decizii pentru liniștea și confortul lor, vor întreba în stânga și-n dreapta cum să își folosească banii pentru a nu ieși în pierdere.

În a doua parte a lunii, acești nativi se vor focusa pe cunoașterea de sine ascultând poveștile celor din jur. Sufletul lor pereche s-ar putea să îi supună mai multor teste, iar ei le vor trece cu brio.

ADVERTISEMENT

Uneori sunt încântați să fie ținuți în suspans, evident, în limitele normale ale acestuia. Cu răbdarea nu stau tocmai cel mai bine, dar de data asta îi împinge în fața dorința de a evolua și de a se autoanaliza privindu-se cumva din exterior.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Săgetători sunt 10, 18, 20, 22 și 25 noiembrie. Pe 10 și 18 fac ordine în buzunar și se bucură de câteva achiziții ce nu le găuresc foarte tare buzunarele, așa cum se așteptau.

ADVERTISEMENT

20 și 22 noiembrie sunt două date în care Săgetătorii cunosc oameni noi. Dau de persoane providențiale de la care au multe de învățat despre viață.

Pe 25 noiembrie, Săgetătorii se pot bucura de un câștig financiar de unde nu se așteaptă.

Zilele ghinioniste sunt 6, 8, 12 și 13 noiembrie. Pe 6 și pe 8 le este recomandat să nu se arunce în bătălii care nu le aparțin oricât de bine intenționați ar fi. Nu sunt zile bune în care să facă pe justițiarii.

12 și 13 noiembrie sunt alte două date fără noroc. Mai precis, trebuie să evite semnarea unor contracte care la prima vedere par exagerat de avantajoase.

 

ADVERTISEMENT