Life

Zodia Săgetător în luna octombrie 2021. Toate merg de minune!

Zodia Săgetător are un octombrie 2021 în care nu se poate plânge de mare lucru. Luna va fi excelentă din toate punctele de vedere.
24.09.2021 | 11:39
Zodia Sagetator in luna octombrie 2021 Toate merg de minune
Zodia Săgetător în luna octombrie 2021. Foto: thelist.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător va avea un octombrie 2021 strălucit. Toate lucrurile vor funcționa în parametri doriți, iar cel mai important capitol pentru ei continuă să fie dragostea.

Prima jumătate a lunii, mulți dintre Săgetători o vor petrece în căutarea unui nou cămin. Săgetătorii vor simți nevoia de a găsi un spațiu mai mare, mai creativ, un loc pe care să îl considere pe bune acasă.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 octombrie, s-ar putea ca pentru unii să vină niște surprize în ceea ce privește o moștenire la care nu se așteptau.

Zodia Săgetător în luna octombrie 2021

Vor intra în posesia unor bunuri valoroase ori chiar a unei locuințe. Este o lună favorabilă și pentru cei care vor să obțină un loc de muncă mai bun.

ADVERTISEMENT

Vin tot felul de oferte în special în preajma datei de 10 octombrie, atunci când pot da lovitura cu un contract important.

În a doua jumătate a lunii, accentul cade pe iubire. Săgetătorii care momentan nu formează un cuplu se pot trezi cu un partener.

ADVERTISEMENT

Cei care sunt căsătoriți sau formează deja o relație își pot reînnoi jurămintele de iubire. Este o perioadă excelentă pentru Săgetătorii care vor să aibă copii.

Din punct de vedere profesional, a doua parte a lunii vine cu tot felul de responsabilități noi, cu decizii grele de luat, dar cărora le vor face față.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc sunt deciși să își asculte vocea interioară. În ultima vreme s-au bazat exclusiv pe intuiția lor și le-a mers de minune.

Zilele norocoase pentru nativii de foc

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 1, 8, 13, 17, 19, 20, 22 și 28 octombrie. Pe 1 și 8 se pot muta în casă nouă, o locuință pe care și-au dorit-o dintotdeauna.

Zilele de 13 și 17 octombrie sunt excelente pentru nativii de foc care doresc să își mărească veniturile.

19 octombrie este o dată importantă pentru ei din punct de vedere amoros. Vin promisiuni din partea sufletului pereche, iar celor necăsătoriți s-ar putea să le răsară un inel pe deget.

Pe 20 și 22 octombrie, Săgetătorii se implică în tot felul de proiecte de anvergură. Dau din coate și reușesc să se impună, să demonstreze ce capacități au.

Pe 28 octombrie, Săgetătorii primesc telefoane din străinătate, iar veștile pe care le primesc le aduc un zâmbet larg pe chip.

Zile ghinioniste nu există pentru Săgetători în cea de-a zecea lună a anului 2021.

 

ADVERTISEMENT