Life

Zodia Săgetător în luna octombrie 2022. Perioadă plină de noroc și energii pozitive

Cum va fi luna octombrie 2022 pentru zodia Săgetător? Este o lună extrem de benefică pentru nativii de foc, așa că trebuie să profite din plin de ea.
20.09.2022 | 10:56
Zodia Sagetator in luna octombrie 2022 Perioada plina de noroc si energii pozitive
Zodia Săgetător în luna octombrie 2022. Foto: timesofindia.indiatimes.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător începe luna octombrie 2022 în forță. Are multe lucruri de realizat, o serie de chestiuni de pus la punct. Este luna în care vor intra pe făgașul normal, în care se vor restabili din toate punctele de vedere.

Zodia Săgetător în luna octombrie 2022

În prima jumătate a lui octombrie, nativii de foc vor reuși să facă pace cu persoane față de care s-au distanțat în ultima vreme. Ba mai mult, chiar ei sunt cei care fac primul pas spre împăcare, în condițiile în care sunt cei care așteaptă, de obicei, ca altcineva să se apropie de ei.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc au foarte multă baftă în această lună. Se dumiresc cu privire la niște înțelegeri contractuale pe care trebuie să le respecte și sunt dispuși să dea tot ce au mai bun.

Până pe 15 octombrie, Săgetătorii vor cunoaște câteva persoane noi care îi vor ajuta să vadă lumea cu alți ochi, cu mai multă pozitivitate. În a doua parte a lui octombrie, Săgetătorii pun la cale tot felul de afaceri, iar unele dintre ele s-ar putea să stârnească invidia celor din jur.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 7, 9, 10, 14, 17, 19, 22 și 27 octombrie. Pe 7 și 9 au de câștigat profesional vorbind. Cuvintele lor vor fi ascultate cu mai multă atenție.

10 și 14 sunt zile în care atrag banii ca un magnet. 14, 17 și 19 sunt trei date perfecte pentru o escapadă romantică. 22 și 27 octombrie sunt zile care vin cu voie bună. De multă vreme nu au mai petrecut cum își doreau!

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 11 și 13 octombrie. Pe data de 11, Săgetătorilor li se recomandă să renunțe la orgoliu și să fie atenți la lucrurile pe care le exprimă în public.

Imaginea lor poate avea de suferit în funcție de ce scot pe gură. Pe 13 octombrie, acești nativi trebuie să evite cu orice preț deplasările pe distanțe mari. Nu e bine să călătorească, așadar, într-o zi de 13.

ADVERTISEMENT