Life

Zodia Săgetător în luna septembrie 2021. Iubirea e pe primul loc!

Zodia Săgetător va avea un septembrie 2021 plin de iubire, așa cum nu visa totul anul! Toate se așază frumos în calea acestui semn de foc.
22.08.2021 | 18:30
Zodia Sagetator in luna septembrie 2021 Iubirea e pe primul loc
Zodia Săgetător în luna septembrie 2021. Foto: timesofindia.indiatimes.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător are un septembrie 2021 plin de surprize plăcute. Va fi în centrul atenției pentru evenimentele fericite din viața sa personală, iar unele dintre ele îi vor lua pe toți prin surprindere.

Săgetătorii au, în sfârșit, mai multe motive de bucurie decât de nefericire odată cu debutul toamnei. Luna septembrie va reprezenta pentru ei cea mai frumoasă lună a acestui an din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute sub acest semn de foc se vor dumiri cu privire la anumite aspecte ale vieții lor și vor fi în centrul atenției prin alegerile făcute.

Zodia Săgetător în luna septembrie 2021

Prima jumătate a lunii septembrie vine cu niște consolidări pentru nativii de foc pe carieră și relațiile cu străinătatea. Cu alte cuvinte, tinerii Săgetători care visau să ajungă mari și să câștige bine în afara granițelor țării se vor bucura de succese uriașe.

ADVERTISEMENT

Munca lor va fi recunoscută și vor fi dați ca exemplu de reușită fix din partea cui nu se așteaptă. Săgetătorii reușesc să se remarce prin inventivitatea lor, prin felul în care se mobiliează și cum fac față provocărilor.

Până acum erau ceva mai sensibili și mai delăsători. De data asta ei vor fi cei care vor trage de ceilalți să pună osul la treabă și nu invers.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii se poate ajunge la un soi de oficializare a unei relații începute recent. Nativii de foc s-ar putea să facă marele pas și să se căsătorească pe nepusă masă.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru ei sunt 1, 6, 8, 14, 18, 23, 27, 28, 29 și 30 septembrie. După cum se poate vedea, există foarte multe zile în septembrie în care Săgetătorilor le merge nemaipomenit de bine.

ADVERTISEMENT

1, 6 și 8 sunt date avantajoase din punct de vedere financiar. 14 și 18 sunt două date cheie în care se pot lua decizii importante cu privire la relația lor amoroasă.

23, 27 și 28 septembrie sunt alte date în care accentul cade pe timpul de calitate petrecut cu persoana iubită. 29 și 30 septembrie sunt date bune pentru nuntă sau începerea lunii de miere.

Zilele ghinioniste sunt doar două pentru acești nativi. Pe 13 și pe 15 septembrie trebuie să evite să intre în discuții aprinse cu anumite persoane din familie. Nu vor ieși favorabil din confruntare, indiferent despre ce temă e vorba.

 

ADVERTISEMENT