Life

Zodia Săgetător în luna decembrie 2021. Succes pe toată linia

Zodia Săgetător va avea parte un decembrie 2021 plin de surprize. Succesul este pe toată linia. Cum va petrece Săgetătorul sărbătorile de iarnă? Află din rândurile de mai jos.
19.11.2021 | 14:30
Zodia Sagetator in luna decembrie 2021 Succes pe toata linia
Zodia Săgetător în luna decembrie 2021. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător va avea un decembrie 2021 mirific. Lucrurile se vor schimba în bine pentru nativii de foc pentru care ultima perioadă nu a fost roz din punct de vedere financiar.

Apar tot felul de oportunități de care acești nativi trebuie să țină cânt în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii decembrie, Săgetătorii pun în aplicare tot ce au învățat în meseria lor. Devin din ce în ce mai buni.

Zodia Săgetător în luna decembrie 2021

Nu doar că vor dovedi că n-au citit degeaba, căci în unele cazuri vorbim despre studii serioase, ci vor reuși să îi inspire și pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii încep să fie adevărați mentori pentru oameni. Se pun la punct cu noi tehnici de a rezolva anumite crize de la locul de muncă.

Sunt oameni ideali în gestionarea situațiilor dificile. Nu e de mirare că li se vor da în sarcină cele mai grele munci. Vor dovedi că pot face față tuturor provocărilor.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii, care cuprinde și sărbătorile de iarnă, Săgetătorii se vor simți iubiți de cei dragi și vor primi foarte multe cadouri.

Crăciunul se anunță magic pentru acești nativi. Cei care nu au pe cineva acum, s-ar putea să-și găsească dragostea chiar la târgul de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Și Revelionul va fi unul de poveste pentru Săgetători. Vor petrece până în zori alături de prieteni pe care nu i-au văzut de ani buni.

Din punct de vedere financiar, nu vor duce lipsa banilor, iar de sărbători s-ar putea chiar să primească niște sume frumușele.

Unele persoane s-ar putea să le dea niște vouchere sau bani, neștiind ce cadouri să le facă de Moș Crăciun.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 14, 16, 24, 25, 26 și 31 decembrie. Pe 14 și 16 decembrie, sunt avantajați Săgetătorii care vor să facă niște achiziții importante pentru casă, înainte de sfintele sărbători.

24, 25 , 26 și 31 decembrie sunt date magnifice pentru ei. Se distrează și se simt bine lângă oamenii pe care îi adoră.

Zilele ghinioniste sunt 3, 13, 17 și 22 decembrie. Pe 3 și pe 13 decembrie, astrele le recomandă să evită deplasările pe distanțe lungi.

17 și 22 decembrie sunt date-cheie pentru rezolvarea unor divergențe cu persoanele din jur. Ar fi indicat să nu se răstească la oameni, căci au de pierdut.

ADVERTISEMENT