Life

Zodia Săgetător în luna februarie 2022. Iubirea intră în plan secund

Zodia Săgetător are multe preocupări în luna februarie 2022, iar majoritatea au legătură cu banii și cu cariera lor. Iubirea intră într-un plan secund pentru nativii de foc.
18.01.2022 | 10:51
Zodia Sagetator in luna februarie 2022 Iubirea intra in plan secund
Zodia Săgetător în luna februarie 2022. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător va începe luna februarie 2022 cu mai multă determinare de a schimba lucrurile în viața sa decât oricând. Toate planurile duc într-un singur punct, al succesului. Pentru asta e nevoie, însă, de multă muncă.

Săgetătorii au un februarie 2022 pe care nu îl vor uita niciodată. Pe plan profesional, nativii de foc vor da randament și vor surprinde pe toată lumea cu ideile lor.

ADVERTISEMENT

Au multe lucruri de făcut și multe de demonstrat pentru cei din jurul lor. Vor ține cont de sfaturile primite în ultima vreme de la cei mai buni.

Zodia Săgetător în luna februarie 2022

Nativii de foc pornesc proiecte noi în prima jumătate a lunii februarie 2022. Unele vor fi pe cont propriu, căci sunt pregătiți să aibă propria lor afacere.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii devin creativi, se lasă purtați de iluziile lor și vor trage din greu pentru ca visele lor să devină realitate.

Acești nativi lasă dragostea deoparte pentru câteva zile, căci nu vor să fie perturbați de emoții atunci când muncesc din greu.

ADVERTISEMENT

Nu înseamnă că își vor ignora partenerul de viață, doar că prioritățile lor vor fi nițel diferite și vor necesita mai multă atenție.

În a doua jumătate a lui februarie, mulți Săgetători au parte de câștiguri financiare. Unii primesc anumite datorii vechi pe care alții le aveau față de ei, unele de care au și uitat.

ADVERTISEMENT

A doua parte a lunii este bună în special pentru nativii de foc care își doresc să facă investiții majore fie în confortul casei lor, fie în viitorul lor profesional.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Săgetători sunt 4, 7, 18, 27 și 28 februarie 2022. Pe 4 și 7, Săgetătorii vor încheia niște înțelegeri cu șanse mari de izbândă pe termen lung.

18 februarie este o dată foarte bună pentru achiziții de tot felul, în special dacă e vorba de casă și grădină. 27 și 28 februarie sunt zile în care acești nativi se simt bine în compania prietenilor ori a partenerului de viață.

Zilele ghinioniste sunt 11, 13, 15 și 19 februarie. Pe 11 și 13 februarie trebuie să evite orice implicare într-un conflict care nu le aparține.

Data de 15 februarie este una nepotrivită pentru călătorii în interes de afaceri. 19 februarie este o altă dată cu bucluc pentru Săgetătorii care vor să semneze anumite contracte. Atenție la clauze!

ADVERTISEMENT