Life

Zodia Săgetător și bucuriile vieții sale. Ce o poate doborî sufletește, în schimb

08.12.2020 | 14:01
Zodia Sagetator si bucuriile vietii sale Ce o poate dobori sufleteste in schimb
Zodia Săgetător. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător nu este ușor de mulțumit și asta pentru că are spiritul justițiar în sânge și întotdeauna va căuta o luptă pe care să o câștige, în special din punct de vedere moral.

Săgetătorii sunt foarte aplecați spre tot ce înseamnă spiritualitate, religie, ezoterism, iar bucuria cea mai mare pentru ei este împlinirea sufletească.

ADVERTISEMENT

Cum se traduce asta? Cel mai important lucru pentru Săgetători este să îi știe pe cei apropiați sănătoși și fericiți, fără niciun fel de problemă.

Zodia Săgetător și bucuriile vieții sale

Dacă vorbim despre alte tipuri de lucruri care îi  fac fericiți pe Săgetători, nu putem să nu enumerăm mâncarea bună, excursiile și petrecerile. Da, acești nativi adoră să fie în centrul atenției și sunt de multe ori sufletul petrecerii.

ADVERTISEMENT

La capitolul neplăceri, lista e ceva mai lungă. Nativii de foc nu suportă nicio altă autoritate deasupra lor. Nu suportă să primească ordine, să le fie controlată viața.

Nu suportă bârfele proaste deși de multe ori și ei se simt confortabili atunci când îi vorbesc pe la spate pe ceilalți. Nu sunt foarte încântați nici de oamenii care pun etichete sau judecă foarte ușor, Săgetătorii fiind ceva mai miloși, mai empatici cu lumea, evident până se frig.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, pasionați de călătoriile spirituale

Săgetătorii sunt acei copii teribili ai zodiacului, rebelii fără cauză, cei care se bucură pentru lucrurile mici, dar luptă cu arme prea mari pentru a le obține ori fac prea mult tărăboi.

Nativii de foc au și câteva pasiuni interesante, cele care le ocupă timpul. Cei mai tineri sunt pasionați de tot ce înseamnă rețele de socializare, comunicarea în online. Pot face chiar proiecte interesante, mai ales dacă vorbim despre IT-iști sau tineri ce vor să fie celebri.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc ceva mai trecuți prin viață sunt pasionați de călătoriile ecumenice, de fotografierea și vizitarea locurilor cu o încărcătură energetică aparte, locuri despre care circulă tot felul de legende urbane, de poveșți ezoterice.

 

ADVERTISEMENT