Life

Zodia Săgetător și dragostea în 2021. Anul marilor vindecări sentimentale

08.01.2021 | 10:50
Zodia Sagetator si dragostea in 2021 Anul marilor vindecari sentimentale
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător are în față un 2021 al vindecării în primul rând din punct de vedere sentimental. Multe din problemele care i-au creat necazuri în ultimul an se vor remedia chiar din următoarele zile.

Dragostea nu mai este un capitol închis pentru Săgetătorii care vor să își găsească sufletul pereche. Acest an va fi unul plin de provocări pe partea amoroasă, dar vor fi niște provocări care îi vor ajuta să se cunoască mai bine, să știe mai bine ce vor cu adevărat de la o relație.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună compatibilitate o vor avea cu Leii, Vărsătorii și Peștii. Cu Leii vor avea tot felul de confidențe și vor deveni cei mai apropiați de acești nativi de foc sufletește vorbind, căci amândoi au același orizont de idei de cele mai multe ori.

Zodia Săgetător și dragostea în 2021

Se vor întâlni în multe puncte, mai ales pe subiecte care au legătură cu dezvoltarea personală, cu comunicarea, și vor fi ca niște psihologi unul pentru celălalt atunci când vor întâmpina dificultăți.

ADVERTISEMENT

Cu Peștii relația va fi una specială mai ales pentru bărbații Săgetător. Femeia Pești și bărbatul Săgetător ar putea forma unul din cele mai frumoase, sincere și transparente cupluri, căci ceea ce vor urmări amândoi în 2021 nu este doar să găsească pe cineva, ci să găsească acele lucruri care li se păreau perimate în lumea actuală.

Vărsătorii, partenerii de afaceri ideali pentru Săgetători

Vorbim despre respectul reciproc, bunul simț, acea pudoare, dar nu dusă la extreme, câteva elemente care sunt tot mai rar în relațiile de cuplu, căci și segmentul amoros este în continuă schimbare, iar raportul de forțe dintre femei și bărbați nu mai este același ca acum 100 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu Vărsătorii, Săgetătorii pot închega o relație de amiciție foarte bună, benefică mai ales pentru cei care vor să își deschidă o afacere și au nevoie de un partener creativ și de încredere. Oamenii ideali cu care Săgetătorii pot face treabă bună în acest an sunt născuți în Vărsător.