Life

Zodia Săgetător și karma vieții. De ce provocări are parte și cum poate dobândi succesul

23.04.2021 | 11:13
Zodia Sagetator si karma vietii De ce provocari are parte si cum poate dobandi succesul
Zodia Săgetător. Foto: mom365.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător este toată viața pe karma de ignoranță, iar traiectoria sa și succesul depind de alegerile pe care le fac și de atenția pe care o acordă lucrurilor cu adevărat importante.

Nativii de foc sunt extrem de pasionali, de implicați cu totul în ceea ce fac, însă de cele mai multe ori ignoră lucrurile esențiale, poate chiar oameni care au nevoie de ei, fapt pentru care au de suferit cu timpul.

ADVERTISEMENT

Superficialitatea se poate accentua în cazul Săgetătorilor, recunoscuți pentru impetuozitatea și încăpățânarea lor, fapt pentru care destinul le aduce din când în când câte un duș rece.

Zodia Săgetător și karma de ignoranță

De-a lungul vieții, nativii de foc au parte de tot felul de provocări și sunt puși în situații în care trebuie să combine perfect creierul și inima.

ADVERTISEMENT

Aleg de multe ori cu mintea, sfidându-și propriile sentimente, iar atunci când aleg cu inima uită de rațiune. De acest echilibru au nevoie în primul rând pentru a avea succes în viață.

De fiecare dată când gândesc cu inima sau cu mintea o fac într-un mod extrem, fără să lase loc de îndoială.

ADVERTISEMENT

Karma de ignoranță se poate răsfrânge asupra relațiilor cu persoanele din familie: copii sau părinți mai ales.

Săgetătorii sunt expuși greșelilor karmice din cauza ignorării anumitor semnale ori chiar a libertății și a viziunii celor apropiați.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc se pot simți mereu persecutați

Au de multe ori senzația că toată lumea are ceva împotriva lor, că sunt neînțeleși. Se cred de multe ori victimele chiar ale celor mai importante persoane din cercul lor fără să se gândească măcar o secundă dacă nu cumva și-au făcut cu mâna lor.

A ignora viziunea celuilalt, dorințele, trăirile, cererile de ajutor în momente-cheie aduce insuccese pe bandă rulantă, mai ales că Săgetătorii sunt firi eminamente emoționale.

Pot trece cu greu peste o despărțire, pentru că atunci când se rupe o legătură încep să își dea seama că a fost cauzată de această karmă de ignoranță, însă de cele mai multe ori este prea târziu.

Așadar, Săgetătorii, care sunt extrem de sufletiști, trebuie să învețe să pună suflet acolo unde trebuie și să nu se piardă în scenariile din mintea lor, în folosirea energiei cu scop justițiarist pentru lucruri mărunte.

 

ADVERTISEMENT