Life

Zodia Săgetător și latura sa ascunsă. Ce nu știe nimeni despre ea

05.11.2020 | 12:33
Zodia Sagetator si latura sa ascunsa Ce nu stie nimeni despre ea
Zodia Săgetător. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător este cunoscută pentru temperamentul ei vulcanic, pentru încăpățânare și generozitate, însă există lucruri pe care le ascunde foarte bine în sufletul ei, pe care le vom dezvălui în rândurile de mai jos.

Nativii de foc sunt extrem de complicați și cred că sunt veșnic neînțeleși de cei din jur.

Persoanele născute sub acest semn fac multe sacrificii și sunt extrem de naivi atunci când cunosc persoane noi. Nu iau decizii la rece, ci sunt extrem de impulsive, cele mai multe alegeri regretându-le după scurt timp.

ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător are teama de abandon

Lipsa de tact și neîncrederea în forțele lor îi duc de multe ori în situații extrem de dificile și îi fac să pară de multe ori de neabordat. Tocmai de aceea, foarte multe persoane au o teamă atunci când vor să le aducă critici.

Săgetătorii au nevoie de persoane care să le spună adevărul, dar pe un ton care să nu îi deranjeze, căci acești nativi, în ciuda agresivității verbale și a tăriei de caracter în aparență, sunt hipersensibili.

ADVERTISEMENT

Acești nativi de foc vor să demonstreze tot timpul că pot face lucrurile pe propriul lor cont și de asta iau de multe ori cele mai proaste decizii.

Nu sunt pregătiți cu adevărat pentru viață câtă vreme reacționează la impuls. Teama de abandon este cea mai puternică în cazul Săgetătorilor, iar o decepție în dragoste îi poate trage în jos aproape toată viața.

ADVERTISEMENT

Trebuie să nu se mai precipite

Nativii de foc trebuie să conștientizeze că de multe ori se precipită și judecă lucrurile greșit, lucru care este foarte greu.

E important de menționat că acești nativi nu fac lucrurile având o rea intenție, ci doar se aruncă în fața unor evenimente despre care nu au habar de cele mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Pentru ei, lucrurile sunt fie albe, fie negre, nu există cale de mijloc, gri sau alte culori din întreaga paletă cromatică. Așadar, din cauza fricii de a fi abandonați și a lipsei de încredere în sine, Săgetătorii reacționează de multe ori greu de înțeles în fața unor evenimente din viața lor.

 

ADVERTISEMENT