Life

Zodia Săgetător și meseriile potrivite. Ce fel de carieră are acest semn de foc

13.10.2020 | 13:04
Zodia Sagetator si meseriile potrivite Ce fel de cariera are acest semn de foc
Zodia Săgetător. Foto: mom365.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător este una din cele mai dibace și face față mai multor meserii, căci pentru ea munca este cu adevărat brățară de aur. Iată care sunt domeniile unde nativii Săgetător se descurcă de minune.

Zodia Săgetător și cariera

Bărbații Săgetător sunt foarte buni în tot ce ține de siguranța publică și intervențiile în forță. Li se potrivesc rolurile de pompier, polițist sau jandarm.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte tacticoși și au un respect uriaș pentru lege, gata să intervină de fiecare dată pentru a-i apăra pe cei slabi.

Săgetătorii sunt, de altfel, justițiarii zodiacului, alături de Berbeci și Fecioare și nu se opresc până nu reușesc să obțină ceea ce vor, de cele mai multe ori sacrificându-se pentru binele celor din jur.

ADVERTISEMENT

Femeile Săgetător sunt ceva mai complicate când vine vorba de muncă. Își găsesc cu greu mediul în care să se simtă bine, în care să dea randament.

Anul 2021 pentru Săgetători

Cel mai bine se descurcă în industria comerțului, fie că sunt nevoite să aibă grijă de un magazin sau de anumite mărfuri, fie că trebuie să gestioneze propria lor afacere.

ADVERTISEMENT

Femeile născute în această zodie de foc mai sunt bune și în zona imobiliară. Au un talent oratoric de excepție și îi conving pe cumpărători din trei cuvinte atunci când vor să vândă o casă sau un teren.

În anul 2021, Săgetătorii vor fi puși în tot felul de situații interesante, unele incomode din punct de vedere profesional mai ales la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Vor trebui să aleagă între mai multe oferte, iar vara lui 2021 va fi una excepțională din punct de vedere financiar mai ales pentru femeile născute în acest semn de foc.

Așadar, la capitolul  carieră Săgetătorii nu vor avea de ce să se plângă. Ce îi sfătuiesc astrele pe acești nativi este să fie mai răbdători, să nu se arunce în față fără să se documenteze suficient.

 

ADVERTISEMENT