Life

Zodia Săgetător și schimbările de care au parte în anul 2021. Ce le aduce noul an

26.12.2020 | 14:50
Zodia Sagetator si schimbarile de care au parte in anul 2021 Ce le aduce noul an
Zodia Săgetător și schimbările de care au parte în anul 2021. Ce le aduce noul an Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Nativii din zodia săgetător vor avea parte de un an viitor marcat de schimbări. 2021 poate să le aducă modificări majore ale vieții, ca mutarea într-o altă țară.

Chiar și pentru cei ce nu vor face acest pas sunt anunțate transformări în viața profesională, pot să apară noi oportunități în carieră.

ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu, astrolog la Antena 3, anunță că anul 2021 o să fie unul ciudat, marcat de cotituri și schimbări, dar fără să fie influențat de pandemie.

Zodia Săgetător și schimbările de care au parte în anul 2021. Ce le aduce noul an

În general, noul an va fi unul cu multe provocări pentru toată lumea. Vom încerca schimbări ale viziunii asupra vieții pentru a ne adapta într-o nouă realitate. Ele se vor întinde până în 2025, dar trendul astral nu o să fie la fel de tensionat ca în 2020 și 2021.

ADVERTISEMENT

După 2025 ne așteaptă o perioadă de șapte ani în care lucrurile vor fi mai puțin schimbătoare. Anul pe care în vom termina în curând, cât și cel ce urmează vor fi cei mai încordați psihic, cu o lume în plină transformare.

Nativii din zodia săgetător au parte de un 2021 dinamic, cu multă agitație și frământare. Este o perioadă dominată de idei, numeroase întâlniri, dar și de indecizii. O parte dintre aceste semne zodiacale vor dori să călătorească sau să plece din țară, convinși de oportunitățile profesionale și de câștigurile mai însemnate de bani.

ADVERTISEMENT

Anul este marcat de proiecte însemnate, persoane influente și firme sau instituții importante, dar și de documente și examene. Primele luni ale lui vor aduce și ele multă agitație în jurul unor acte și multă muncă. Primăvara, lunile martie și aprilie, debutează având în prim-plan destinul și prezentarea în cadrul unor întâlniri foarte importante. Colaborările respective vor fi de lungă durată.

Lunile aprilie-iunie vin cu calcule financiare și decizii cu privire la sumele pe care doresc să le investească. Recomandarea este să se bazeze pe propriile idei și să modeleze sfera profesională.

ADVERTISEMENT

Perioada august – septembrie este una foarte importantă pentru carieră, este necesar să se țină de treabă și să scoată rezultatele așteptate la timpul stabilit. Aprecierile vor veni în octombrie și vor fi unele însemnate. Sfârșitul anului le aduce și odihna mult așteptată, având două luni la dispoziție pentru încărcarea bateriilor.

ADVERTISEMENT