Life

Zodia Scorpion în 2021. Un an greu, plin de provocări. Ce i se întâmplă în mai și iunie

13.11.2020 | 16:29
Zodia Scorpion in 2021 Un an greu plin de provocari Ce i se intampla in mai si iunie
Zodia Scorpion. Foto: horoscope-divination.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion va avea un 2021 plin de încercări, plin de cumpene, în special în lunile mai și iunie, când se vor tranșa o serie de subiecte care atârnau greu de imaginea lor publică.

Pentru Scorpioni, revenirea pe linia de plutire va fi posibilă abia la finalul anului care urmează, undeva prin noiembrie sau chiar decembrie.

ADVERTISEMENT

Ianuarie: Anul începe cum nu se poate mai prost din punct de vedere financiar, dar în tot răul este și un bine. Nativii de apă vor învăța de acum să aibă mai mare grijă de economiile lor.

Zodia Scorpion are un 2021 ca o pedeapsă karmică

Februarie: În această lună, unele discuții în contradictoriu cu persoanele din familie s-ar putea să îi facă pe Scorpioni mai puțini dispuși spre dialog, mai irascibili și poate chiar mai răutăcioși.

ADVERTISEMENT

Martie: Luna mărțișorului le aduce Scorpionilor o mică speranță, o oportunitate de care ar fi bine să profite din punct de vedere profesional.

Aprilie: Pentru nativii de apă, această lună este una decisivă pe plan amoros.

Mai și iunie: Provocările continuă, iar sfârșitul primăverii-începutul verii va fi unul de foc. Tensiunea atinge cote neașteptate în familia Scorpionului, iar de decizia lor poate depinde soarta celorlalți.

ADVERTISEMENT

Finalul de an le aduce liniște

Iulie, august și septembrie: Alte trei luni de cumpănă, trei luni în care pentru Scorpioni urmează tot felul de prezentări ba la avocat, unii chiar în instanță, în încercarea rezolvării unor probleme ce țin de patrimoniul familiei ori de niște credite bancare neachitate.

Octombrie: A doua lună din toamna anului 2021 le aduce celor născuți sub acest semn de apă mai multă disponibilitate în a face schimbări, iar pentru asta sunt apreciați.

ADVERTISEMENT

Noiembrie: Penultima lună din an vine cu preocupări artistice, cu aplecarea spre partea spirituală a vieții. Devin destul de abstracți și ciudați pentru cei din jur, dar ăsta e de fapt semnul că își găsesc liniștea și fericirea.

Decembrie: La final de an, Scorpionii văd luminița de la capătul tunelului.

 

ADVERTISEMENT