Life

Zodia Scorpion în dragoste. Cum sunt cei născuți sub acest semn de apă în relații

14.08.2020 | 20:27
Zodia Scorpion in dragoste Cum sunt cei nascuti sub acest semn de apa in relatii
Zodia Scorpion în dragoste. Sursa foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion, una dintre cele mai pasionale, are mari pretenții când vine vorba de o relație de iubire. Cei născuți sub acest semn de apă nu se simt bine dacă nu dețin controlul și sunt tot timpul cei care inițiază orice acțiune în cuplu.

Zodia Scorpion în dragoste

Cum cuceresc Scorpionii. Nativii Scorpion o fac pe misterioșii, însă în spatele măștii lor sunt oameni cât se poate de normali cu angoase, cu defecte, cu temeri.

ADVERTISEMENT

Nu le place să își arate vulnerabilitățile motiv pentru care pozează tot timpul în altceva. Sunt foarte buni la a-și crea o imagine falsă astfel încât să stârnească interesul celor din jur.

Nu au o tactică anume de a cuceri, ci preferă să păstreze cât se poate de mult aparențele.

Fidelitate. Scorpionii, dacă sunt cu adevărat îndrăgostiți, țin foarte mult la relația lor și la fidelitate implicit.

ADVERTISEMENT

Acești nativi se îndrăgostesc greu, dar atunci când o fac dau totul pentru persoana iubită și devin, brusc, exagerat de protectori, controlând fiecare mișcare a perechii lor.

Scorpionii sunt dispuși să încerce orice în dormitor

Nu acceptă să fie înșelați și cred că e mai bine să nu știe, așa că vor evita pe cât posibil orice investigație a vieții persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Gelozie. Scorpionii pot fi geloși, manipulatori și posesivi și, de multe ori, persoanele cu care conviețuiesc se simt sufocate de ei.

Pe plan erotic, acești nativi tind să alunece spre zone destul de obscure. Rezistă la tot felul de perversiuni, ba chiar au idei pe care alții nu le-ar digera nici plătiți.

ADVERTISEMENT

Sunt adepții teoriei că merită încercat totul pentru plăcere, așa că persoanele care intră într-o relație cu un Scorpion trebuie să se aștepte la orice.

Scorpionii nu sunt nici pe departe tradițonaliști când vine vorba de sex, ba chiar se pot numi deschizători de drumuri în ale erotismului.

 

ADVERTISEMENT