ADVERTISEMENT
Life

Zodia Scorpion în horoscopul lunii octombrie. Momente de cumpănă în relațiile de la muncă

Autor: Dan Suta | 24.09.2020 | 16:32
Zodia Scorpion în horoscopul lunii octombrie. Momente de cumpănă în relațiile de la muncă
Zodia Scorpion. Foto: askastrology.com

Zodia Scorpion va avea parte de o serie de surprize… neplăcute în horoscopul lunii octombrie. Se vor confrunta cu o serie de probleme pe care le-au tot neglijat de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion în horoscopul lunii octombrie

Persoanele născute în zodia Scorpion au o lună de foc. Apar probleme mai vechi și tot felul de reproșuri și se vor schimba multe din relațiile pe care aceștia le au în primul rând cu colegii de la serviciu.

Scorpionii sunt în general destul de atenți atunci când li se cere să facă treabă și rareori pot fi prinși că nu și-au respectat angajamentele.

ADVERTISEMENT

Vor descoperi în jurul datei de 7 octombrie că au scăpat din vedere anumite detalii, unele care acum le-ar putea schimba complet nu doar starea de spirit, ci și statutul social.

În mâna lor este cheia rezolvării problemelor de comunicare, iar ideal ar fi să nu îi ia gura pe dinainte, ci să verifice minuțios fiecare situație concretă pe care o vor avea în față.

ADVERTISEMENT

După 23 octombrie, Scorpionii vor avea parte de lucruri bune

Perioada proastă se va întinde până pe 22 octombrie. Vor descoperi trădători printre colegii de muncă, oameni cărora le-au ținut spatele și care vor profita de vulnerabilitățile acestor nativi de apă pentru a crește în fața șefilor.

Știm cu toții zicala cu facerea de bine, se va aplica perfect Scorpionilor în cea de-a zecea lună a anului.

ADVERTISEMENT

Din 23 octombrie lucrurile se mai detensionează, iar Scorpionii vor începe să își revină în primul rând din punct de vedere emoțional.

Până pe 30 octombrie, vor fi în dialog cu tot felul de instituții sau companii noi care sunt interesate să îi cunoască mai bine.

ADVERTISEMENT

Se pot concretiza noi oferte de joburi, așa că tot răul de la începutul lunii va duce spre ceva bun, poate chiar spre ceva mult mai bun mai ales din punct de vedere financiar. Trebuie doar să aibă anduranță și totul va reveni la normal.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!