Life

Zodia Scorpion în iarna anului 2022-2023. Bucuria de care au parte nativii de apă în ianuarie

Cum va fi iarna anului 2022-2023 pentru cei născuți în zodia Scorpion? Veștile sunt destul de promițătoare. Februarie, o lună dedicată casei și iubirii!
18.11.2022 | 13:17
Zodia Scorpion in iarna anului 20222023 Bucuria de care au parte nativii de apa in ianuarie
Zodia Scorpion în iarna anului 2022-2023. Foto: blog.prepscholar.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion are o iarnă destul de împărțită ca sentimente. Decembrie 2022 le aduce nativilor de apă niște provocări pe plan profesional, însă din ianuarie vor avea parte de câteva bucurii.

Zodia Scorpion în iarna anului 2022-2023

Să începem cu luna decembrie! În luna cadourilor, Scorpionii trebuie să se ferească de darurile otrăvite! Unele persoane le pun bețe în roate cu zâmbetul pe buze, așa că sunt nevoiți să fie foarte atenți la așa-zisele bune intenții ale colegilor de la muncă.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre cei pe care îi consideră prieteni s-ar putea să se dovedească a fi cei mai abili dușmani. De Crăciun, unii Scorpioni ar prefera să stea singuri, să își adune gândurile.

Au tendința de a se izola pentru a afla care sunt deciziile pe care trebuie să le ia pe viitor, să gândească la rece. De Revelion, nu ar fi exclus să petreacă alături de oamenii la care țin cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Ianuarie 2023 vine cu revederea cu o persoană dragă

Luna ianuarie 2023 le aduce o mare bucurie Scorpionilor. Se vor revedea cu cineva extrem de drag sufletului lor, cu o persoană care a cam dispărut din preajma lor în ultima perioadă.

Tot în prima lună a noului an apar oportunități financiare unice, de care nativii de apă ar trebui să profite. Cum zice și proverbul, să bată fierul cât e cald că în restul anului nu mai au astfel de șanse, poate abia undeva în luna octombrie 2023!

ADVERTISEMENT

În februarie, Scorpionii pun la cale niște planuri mărețe pe plan personal. Unii dintre acești nativi ar putea face o cerere în căsătorie ca în filme. Alții își vor cunoaște dragostea și nu ar fi de mirare să apară în calea lor fix de Dragobete, pe 24 februarie!

Tot în luna februarie, unii dintre Scorpioni se pot muta în casă nouă. Cei care au muncit pentru locuința lor își îndeplinesc acest mare vis spre finalul lunii, undeva după data de 26.

ADVERTISEMENT