Life

Zodia Scorpion în luna august 2022. Nativii de apă câștigă bătălii importante

Zodia Scorpion va avea un august 2022 destul de complex. Nativii de apă vor fi puși în situații în care trebuie să dovedească de ce sunt în stare. Câștigă multe bătălii.
19.07.2022 | 13:50
Zodia Scorpion in luna august 2022 Nativii de apa castiga batalii importante
Zodia Scorpion în luna august 2022. Foto: youngisthan.in
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Scorpion, luna august 2022 va aduce multe bătălii importante, dar pe care de data aceasta le va câștiga. Nativii de apă vor fi ceva mai inspirați în deciziile pe care le vor lua. Au toate argumentele de partea lor și vor reuși să se focuseze pe lucrurile cu adevărat esențiale.

Zodia Scorpion în luna august 2022: provocări pe toate planurile

Cei care vor dori să le pună piedici acestor nativi nu vor izbuti. Sunt foarte atenți la detalii, la micile chichițe de care se pot lega atunci când au de-a face cu vreun inamic sau chiar dușman.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii august vine cu tot felul de provocări pe plan profesional. Scorpionii nu vor să mai ignore anumite sarcini, nu își mai doresc să renunțe la tot ce pot face cu mâinile lor.

Ba mai mult, acești nativi vor să le dovedească tuturor că sunt capabili să facă lucruri fără să depindă de alții.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lui august va fi una de foc. Se vor implica în tot felul de bătălii interesante, în care adevărul lor va ieși la iveală și chiar poate marca anumite trenduri.

Pot convinge pe mulți de dreptatea lor, iar dacă miza pentru care se zbat este una financiară, atunci sunt de-a dreptul imbatabili.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 6, 9, 11, 13 și 19 august. Pe 6 august, Scorpionii au noroc la reduceri importante mai ales dacă vor să achiziționeze obiecte necesare pentru casă.

Pe 9 și 11 august, acești nativi sunt puși pe fapte mari și fac surprize celor dragi. 13 și 19 august 2022 sunt două date destul de semnificative din punct de vedere amoros. Scorpionii se pot îndrăgosti la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Zilele mai puțin norocoase sunt 7, 18, 22 și 23 august. Pe 7 august, Scorpionii trebuie să evite cu orice preț deplasările pe distanțe foarte lungi, mai ales dacă nu sunt unele urgente. 18 august este o zi nepotrivită pentru achiziții majore.

22 și 23 august sunt două date extrem de proaste pentru Scorpionii care vor să călătorească peste hotare.

ADVERTISEMENT