Life

Zodia Scorpion în luna iubirii. De Dragobete, acest semn de apă are parte de momente de neuitat

16.02.2021 | 18:30
Zodia Scorpion in luna iubirii De Dragobete acest semn de apa are parte de momente de neuitat
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion are o lună februarie plină de neprevăzut din punct de vedere amoros, iar lucrurile se vor reașeza în sufletele lor abia din luna martie. Asta înseamnă că nici de Dragobete nu vine marea dragoste în viața lor, dar asta nu îi scutește pe Scorpioni de momente de neuitat.

Scorpionii vor avea un 24 februarie pe care nu îl vor uita repede, mai ales cei care sunt deja căsătoriți. Vor fi surprinși de partenerul de viață cu tot felul de surprize, poate chiar cu o escapadă într-un loc frumos pe nepusă masă, în țară, căci e mai greu cu călătoriile în străinătate în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se vor așeza treptat în viața celor care formează deja un cuplu, însă pot apărea și niște reproșuri din partea Scorpionilor chiar în dimineața zilei de Dragobete, însă spre finalul acelei zile lucrurile se vor mai calma căci tocmai vă spuneam despre acea surpriză.

Zodia Scorpion în luna iubirii

Nativii de apă vor fi ceva mai împăciuitori cu persoana iubită de Dragobete și poate că acea atenție, nu neapărat costisitoare este ceea ce le lipsea acestor nativi.

ADVERTISEMENT

Scorpionii care sunt singuri și vor să își găsească marea iubire, sufletul pereche, trebuie să mai aștepte nițel. Nu este momentul cel mai bun pentru a începe relații noi, chiar dacă mulți vorbesc deja cu cineva ori sunt tentați să cunoască anumite persoane.

Nu e un moment bun în căutarea iubirii pentru Scorpionii tineri

Sunt încurajate relațiile de prietenie mai degrabă decât cele de iubire în cazul tinerilor născuți sub acest semn de apă.

ADVERTISEMENT

Abia din luna martie putem vorbi despre o deschidere a Scorpionilor către ceva nou și pasional în viața lor, căci primăvara îi pune pe un nou drum din mai multe puncte de vedere, nu doar din perspectiva sentimentală.

Așadar, Scorpionii care sunt singuri vor petrece cel mai probabil sărbătoarea iubirii la români singuri, însă de la primăvară își iau revanșa și primesc o doză de iubire mai mare ca niciodată.

ADVERTISEMENT